Yok hocam düzelmedi hala aynı şekilde.Dostum düzeldi mi?
videodakileri denedim ama hala aynı şekilde oluyor düzelmedi.Temiz kurulum derken eski sürücülerin kalıntılarını silip yeniden sürücü kurmayı kastediyordum. Chipset ve ekran kartı sürücüleri dışında manuel kurman gereken bir sürücü yok. Bu videoda DDU ile nasıl temiz kurulum yapılacağı anlatılıyor.
chromedeki donanım hızlandırmayı kapat düzeliyor en azından bende düzeldi ayarlar-sistem-kullanılabilir olduğunda grafik hızlandırmayı kullan-kapatYok hocam düzelmedi hala aynı şekilde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
videodakileri denedim ama hala aynı şekilde oluyor düzelmedi.
Hocam sadece internette olmuyor. genel olarak bütün uygulamalarda vb oluyor.chromedeki donanım hızlandırmayı kapat düzeliyor en azından bende düzeldi ayarlar-sistem-kullanılabilir olduğunda grafik hızlandırmayı kullan-kapat
nerdeyse her zamandır vardı ama aşırı aşırı azdı. 2 3 driver önce nerdeyse hiç yoktu, sonradan driverlerle beraber hem böyle sorunlar olmaya başladı hem de amd kayıt programı tamamen bozuldu. onun haricinde pcye oyun yüklemek ve medal kullanmak haricinde hiç bir şey yapmadım. (medal kullanmadan önce de vardı bu sorun, medalin bir suçu yok diye tahmin ediyorum.)Ekran kartında hız aşırtma mevcut mu? MSI Afterburner veya bios üzerinden herhangi bir hız aşırtma uygulandıysa varsayılana döndür.
Sorun çözülmez ise ddu ile gpu drivlerlerini silip yeniden başlattıktan sonra güncel driverleri yeniden yükleyin.
Bu sorun ne zamandır var ve oluşmadan önce ne tür işlemler yaptınız?
o zaman sorun donanımsal, bildiğim başka çözüm yok maalesefMsi Afterburner'i denedim önceden. bir işe yaramamıştı
garantiyede gönderemiyorum işte ekran kartını. bilgisayar üzerinden çalıştığım için yedek bir bilgisayar vb, bulmadığım sürece imkansız gibi.o zaman sorun donanımsal, bildiğim başka çözüm yok maalesef