Çözüldü✓ Ekranım bozuldu yardım edin

Dostum düzeldi mi?
Yok hocam düzelmedi hala aynı şekilde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Temiz kurulum derken eski sürücülerin kalıntılarını silip yeniden sürücü kurmayı kastediyordum. Chipset ve ekran kartı sürücüleri dışında manuel kurman gereken bir sürücü yok. Bu videoda DDU ile nasıl temiz kurulum yapılacağı anlatılıyor.
videodakileri denedim ama hala aynı şekilde oluyor düzelmedi.

Yok hocam düzelmedi hala aynı şekilde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

videodakileri denedim ama hala aynı şekilde oluyor düzelmedi.
chromedeki donanım hızlandırmayı kapat düzeliyor en azından bende düzeldi ayarlar-sistem-kullanılabilir olduğunda grafik hızlandırmayı kullan-kapat

chromedeki donanım hızlandırmayı kapat düzeliyor en azından bende düzeldi ayarlar-sistem-kullanılabilir olduğunda grafik hızlandırmayı kullan-kapat
Hocam sadece internette olmuyor. genel olarak bütün uygulamalarda vb oluyor.

Ekran kartında hız aşırtma mevcut mu? MSI Afterburner veya bios üzerinden herhangi bir hız aşırtma uygulandıysa varsayılana döndür.

Sorun çözülmez ise ddu ile gpu drivlerlerini silip yeniden başlattıktan sonra güncel driverleri yeniden yükleyin.

Bu sorun ne zamandır var ve oluşmadan önce ne tür işlemler yaptınız?

Ekran kartında hız aşırtma mevcut mu? MSI Afterburner veya bios üzerinden herhangi bir hız aşırtma uygulandıysa varsayılana döndür.

Sorun çözülmez ise ddu ile gpu drivlerlerini silip yeniden başlattıktan sonra güncel driverleri yeniden yükleyin.

Bu sorun ne zamandır var ve oluşmadan önce ne tür işlemler yaptınız?
nerdeyse her zamandır vardı ama aşırı aşırı azdı. 2 3 driver önce nerdeyse hiç yoktu, sonradan driverlerle beraber hem böyle sorunlar olmaya başladı hem de amd kayıt programı tamamen bozuldu. onun haricinde pcye oyun yüklemek ve medal kullanmak haricinde hiç bir şey yapmadım. (medal kullanmadan önce de vardı bu sorun, medalin bir suçu yok diye tahmin ediyorum.)

Hala düzelmediyse msi afterburner yazılımını indirip gpu core clock memory clock gibi değerleri kısmayı deneyin en son çare olarak

Hala düzelmediyse msi afterburner yazılımını indirip gpu core clock memory clock gibi değerleri kısmayı deneyin en son çare olarak
Msi Afterburner'i denedim önceden. bir işe yaramamıştı

o zaman sorun donanımsal, bildiğim başka çözüm yok maalesef
garantiyede gönderemiyorum işte ekran kartını. bilgisayar üzerinden çalıştığım için yedek bir bilgisayar vb, bulmadığım sürece imkansız gibi.

Sorunun çözümünü arayanlara şöyle çözdüm.
1- her yerden donanım hızlandırma vb kapattım.
2- freesync'ı kapattım (açınca hala devam ediyor mu diye denemedim)
3- regedit'e girip sırasıyla;
HKEY_LOCAL_MACHINE
Software
Microsoft
Windows
Dwm klasörüne gelin.
4-yeni bir DWORD (32 bit) açın ve adını OverlayTestMode yapın
5-içine girip değeri 5 ve yuvarlağı da onaltılık yapın
sonrasında yeniden başlatınca herhangi bir sorun olmaması lazım.
(Multiplane Overlay sorunuymuş gördüğüme göre.)

Denedin mi bilmiyorum ama ben genelde bu tarz sorunlarda yapay zekadan yardım alıyorum istersen bir deneyebilirsin adım adım anlatır sana

HEE ÇÖZMÜŞSÜN TAMAM ÖZÜR

Geri