Arda Fisher
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 590
- Bütçe
- 5000
Beyler selam, ekrana GIF veya resim koyulabilen bir 360mm sıvı soğutma arıyorum. Önerisi olan var mı? Teşekkür ederim.
Anladım hocam teşekkürler bilgi için butce max 10k cikarabilirim o butcelerde varmidir?5000 lira bütçeyle alamazsın. En ucuz LCD ekranlılar 7000 falandı en son
Hocam baya uygun fiyatliymis ekrana gif resim falan koyuluyormu?DeepCool LD360 White 360 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu
Hayır sabit yazıHocam baya uygun fiyatliymis ekrana gif resim falan koyuluyormu?
Gamepower skadi ve thermalright frozen warframe bakabilirsin lcd var uygun olursa bunlar olurBeyler selam, ekrana GIF veya resim koyulabilen bir 360mm sıvı soğutma arıyorum. Önerisi olan var mı? Teşekkür ederim.
Gif koyulanlar 8 den falan baslıyorHocam baya uygun fiyatliymis ekrana gif resim falan koyuluyormu?
Piyasanın en iyisi.Anladım hocam teşekkürler bilgi için butce max 10k cikarabilirim o butcelerde varmidir?
Kesinlikle bu öneriyi dikkate almalı arkadaş, LT720 ve LS720 de olan 4. nesil pompa MYSTIQUE 360 ile 5.nesile yükseliyor.DeepCool MYSTIQUE Series LCD 360 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu 6600tl
Piyasanın en iyisi.
![]()
GIGABYTE AORUS WATERFORCE X II 360 ARGB 360mm LCD Islemci Sivi Sogutucu | ITOPYA
GIGABYTE AORUS WATERFORCE X II 360 ARGB 360mm LCD Islemci Sivi Sogutucu En iyi fiyat seçenekleri ile AORUS WATERFORCE X II 360 ITOPYA'dawww.itopya.com
Hacım ben artık siyah kullanılmasını tavsiye ediyorum. Beyaz çok masraflıııAL GEÇ daha iyisi yok.![]()
GIGABYTE AORUS WATERFORCE X II 360 ICE ARGB 360mm LCD Islemci Sivi Sogutucu | ITOPYA
GIGABYTE AORUS WATERFORCE X II 360 ICE ARGB 360mm LCD Islemci Sivi Sogutucu En iyi fiyat seçenekleri ile AORUS WATERFOR II 360 ICE ITOPYA'dawww.itopya.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@NanyaRevB beyaz alsın napacak gara yı![]()