Ekrant Kartı AMD mi NVIDIA mı Daha iyi

AMD mi NVIDIA mı ? (Driver vs. konusunda)

• AMD

Oylar: 7 22.6%
  • NVIDIA

Oylar: 24 77.4%

• Oy kullanan toplam üye
    31

Wucho

80+
Reaksiyon skoru
75
Ekran Kartı almak istiyorum AMD mi NVIDIA mi Daha iyi düşündüm ve sizlere sormak istedim ben rx6600 alcam ama sormak istedim sadece hangisi daha gelişmiş bu konuda rtx lerde Dlls var amd de daha ne olduğunu çözemediğim FSR sonra nvıdıa da geforce experience felan var çok hoşuma gidiyo arkadaşımdan bildiğim kadarıyla.(Ben AMD Kullanıcısıyım) Sadece sormak için soruyorum hangisi daha iyi

Ekran Kartı almak istiyorum AMD mi NVIDIA mi Daha iyi düşündüm ve sizlere sormak istedim ben rx6600 alcam ama sormak istedim sadece hangisi daha gelişmiş bu konuda rtx lerde Dlls var amd de daha ne olduğunu çözemediğim FSR sonra nvıdıa da geforce experience felan var çok hoşuma gidiyo arkadaşımdan bildiğim kadarıyla.(Ben AMD Kullanıcısıyım) Sadece sormak için soruyorum hangisi daha iyi
Karttan karta değişir. mesela 6700 civarlarına rx6600 geliyo 3050Ti almaktan daha mantıklı yani ortada kart olması lazım.

Hangi kartla hangi kart arasında kaldığına ve fiyatlarına göre bu sorunun cevabı değişir.

Ben yillardir amd kulandım fakat nedense hep nvidia bu işi daha iyi yaparmış gibime geliyor, ios android misali. Arkadaslarin da dedigi gib 6600ün rakibi nvidia için çok pahali o yuzden 6600 tercih edilebilir

Rog strix 6600xt 10 bin ve rog strix 3060 12 bin arasında kaldım bende. Arasında 2 bin fark var. 6600xt daha uygun. Ama en az 5 yıl kullanıcam alacağım kartı ona göre önerirseniz sevinirim.

Rog strix 6600xt 10 bin ve rog strix 3060 12 bin arasında kaldım bende. Arasında 2 bin fark var. 6600xt daha uygun. Ama en az 5 yıl kullanıcam alacağım kartı ona göre önerirseniz sevinirim.
12K'ya 3060 Ti bulunuyor. ROG diye 3060'a o kadar verilmez. 6600 XT ROG bugün itopya'da 8K'dı.

12 bine rtx 3060 ti bulunur varsa bütçe al rtx 3060 ti

Amd ekran kartı ilk kez alacağım driver sorunu vs yasarım diye korkuyorum. Pek anlamam bilgisayardan tak çalıstır yapacagım. Sorun yaşamaktan korkuyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,024
Üyeler
195,502
Son üye
Yigido637
Geri