Barbarlık örneği vermek istersen dönüp vatan evlatlarını şehit edenleri ziyarete gidenlere ve daha ötesinde bunlara yardım etmeyi seçim vaadi sayanlara bak dostum. Hangi bakan şiddet eğilimli açıklama yapıyor ya ?Klasik AKP seçmeni, barbarın teki çoğu. İçinde iyi olanlar da var elbet fakat büyük bir çoğunluğu barbar ve hatta barbardan da öte. Bu seçimde tekrar iktidar aynı kalırsa sonumuzun hiç iyi olmayacağının sadece bir örneği. Daha nasıl örnekler var/olacak.
Bütün bakanlar zaten şiddet meyilli hiç olmayacak açıklamalar yapıyorlar. Sanırsın seçime değil savaşa gidiyoruz.
Barbarlık örneği vermek istersen dönüp vatan evlatlarını şehit edenleri ziyarete gidenlere ve daha ötesinde bunlara yardım etmeyi seçim vaadi sayanlara bak dostum. Hangi bakan şiddet eğilimli açıklama yapıyor ya ?
Barbarlık örneği vermek istersen dönüp vatan evlatlarını şehit edenleri ziyarete gidenlere ve daha ötesinde bunlara yardım etmeyi seçim vaadi sayanlara bak dostum. Hangi bakan şiddet eğilimli açıklama yapıyor ya ?
Yani terörist elebbaşlarının, batılı medyanın ya da fetö elebaşının ve yandaşlarının açıkça muhalefeti desteklediklerini öne sürmeleri ve şuanki hükümetin buna serzenişi haklı değil mi? Sorun nerede?
Her seçim olduğu gibiYani terörist elebbaşlarının, batılı medyanın ya da fetö elebaşının ve yandaşlarının açıkça muhalefeti desteklediklerini öne sürmeleri ve şuanki hükümetin buna serzenişi haklı değil mi? Sorun nerede?
Arkadaşlar çevreme de uyarılarımı yapıyorum...
Yüksek makamlarda tanıdıklarım akrabalarım da var, şimdiden evinize gıda stoklamaya başlayın...
Felaket tellalı olmak istemiyorum ama...
Yeni bir "TÜRK BAHARI" yaşanabilir ki bu hiç istemediğimiz bir durum sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Her seçim olduğu gibi
Ve her seferinde bunları yiyen kararsız seçmen...
Bu dünya da sadece devlet yok devlete paralel devlette var. Üstelik batının istediği zaten tayyip erdoğanın iktidarda kalması.
terör elebaşlarının da öyle, çünkü onlara her seçim talimatlar gidiyor
Şimdi sağlıklı düşünelim, sizce böyle bir iddiaları olsa batının, böyle söylemler ile kılıçdaroğluna oy kaybettirirler mi?
Yoksa sessiz durup seçimi kazanmasını mı beklerler ??
Bir tarafım da böyle diyor evet