Neler Yeni

🔴EKREM İMAMOĞLU TUTUKLANDI !

Ne hayretse bunlar adayın kim olucağı belirlenmeden 1 hafta önce yaşanıyor. Tesadüf mü?

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ne hayretse bunlar adayın kim olucağı belirlenmeden 1 hafta önce yaşanıyor. Tesadüf mü?

Adayla ilgili değil. Zaten ya İmamoğlu ya da Yavaş olacaktı. Devlet Bahçeli'nin devam edemeyeceğine dair haberler gündeme gelmeden önce ne koparırlarsa kârdır.

Adayla ilgili değil. Zaten ya İmamoğlu ya da Yavaş olacaktı. Devlet Bahçeli'nin devam edemeyeceğine dair haberler gündeme gelmeden önce ne koparırlarsa kârdır.
By giďişle Mansur olucak

al işte bu zaferlilerde de beyin yok. Ana muhalefete kayyum atayabileyen ufak parti zaferle memleketi tek lokmada yer
Gram siyaset bilmeden yorum yapman senin süper zeka olduğunu mu gösterir ya da *yoksunu olduğunu mu

Burada amaç partimi? değil ülkeye iyi bir hizmet edebilecek birini seçmek ne yani "Denize düşen yılana sarılır"

CHP kurtarıcı olarak görenlerin zekasına hayranım doğrusu akp iktidar tutmak için ellerinden geleni yaptılar

İki tarafta alacağı kadar aldı olan halka oldu ne yani CHP sütten çıkmış ak kaşık mı?

EKO kim tarafından satıldı zekan yetmiyor mu anlamaya
https://forum.donanimarsivi.com/konu/chp-ve-akp-vs-ekrem-imamoglu.1088516/ al bak kim sattı
öz evladına bunu yapan halka neler yapmaz

bundan sonra o zekanın yetmediği bir konuda yorum yapma!
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam şu an ülke otokrasiyle yönetiliyor. Yani Mansur Yavaş aday olsa bile yapacakları bunlar.
40 dosyası var bi kaç gün içinde o da alınacak amaç aday bırakmamak

CupOk

80+ Bronze
Gram siyaset bilmeden yorum yapman senin süper zeka olduğunu mu gösterir ya da *yoksunu olduğunu mu

Burada amaç partimi? değil ülkeye iyi bir hizmet edebilecek birini seçmek ne yani "Denize düşen yılana sarılır"

CHP kurtarıcı olarak görenlerin zekasına hayranım doğrusu akp iktidar tutmak için ellerinden geleni yaptılar

İki tarafta alacağı kadar aldı olan halka oldu ne yani CHP sütten çıkmış ak kaşık mı?

EKO kim tarafından satıldı zekan yetmiyor mu anlamaya
https://forum.donanimarsivi.com/konu/chp-ve-akp-vs-ekrem-imamoglu.1088516/ al bak kim sattı
öz evladına bunu yapan halka neler yapmaz

bundan sonra o zekanın yetmediği bir konuda yorum yapma!
Son seçimde zafere verdim ama kitlesi gerçekten kanser. Chp ye kayyum atanmasını savunup zaferle memleket birleşse akp yi yener diyen bir aklın var. Bırak ittifak kurmayı iki laf etti diye şimdiden içeri atıldı Özdağ. Şimdi söyle chp ye kayyum atayıp kontrol altına alabilen zaferle memleketi çiğ çiğ yemez mi? Kayyumu savunup siyasetten anlıyorum demen de patlattı
Mesaj otomatik birleştirildi:

40 dosyası var bi kaç gün içinde o da alınacak amaç aday bırakmamak
Bunu biliyorsun ama neden usulsüz kayyuma destek veriyorsun

Farex

80+ Silver
Gençler hiçbir şeye hakim değilken burada yorum yapmanız hatadır. Bu adamın tüm videolarını izleyin kanıtlarla mantıklı açıklamalar ile durumu daha net anlayacaksınız sonra yorum yapabilirsniz.

bugraaykac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
532
İsim
Buğra Aykaç
Gençler hiçbir şeye hakim değilken burada yorum yapmanız hatadır. Bu adamın tüm videolarını izleyin kanıtlarla mantıklı açıklamalar ile durumu daha net anlayacaksınız sonra yorum yapabilirsniz.
Şu adamı mümkünse paylaşmayın siyasete pek de girmek istemiyorum ama bunu yazmak zorundayım bu adam FETÖ'cüdür ne söylese söylesin benim hiç umurumda değil.

Farex

80+ Silver
Şu adamı mümkünse paylaşmayın siyasete pek de girmek istemiyorum ama bunu yazmak zorundayım bu adam FETÖ'cüdür ne söylese söylesin benim hiç umurumda değil.
Fetöcü mü :D adam tüm şeffaflığı ile tüm doğruları anlatıyor chp yi de akp yi de kanıtlarla açıklamalarla anlatıyor?

bugraaykac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
532
İsim
Buğra Aykaç
Fetöcü mü :D adam tüm şeffaflığı ile tüm doğruları anlatıyor chp yi de akp yi de kanıtlarla açıklamalarla anlatıyor?
Eskiden FETÖ'nün gazetesinde çalışan bir adamdan bahsediyoruz lütfen biraz araştırmanızı öneririm.

ege1881

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,057
İsim
Ege
Top Bottom