Neler Yeni

🔴EKREM İMAMOĞLU TUTUKLANDI !

CupOk

80+ Bronze
Usulsüzlük nerede göstersene?
Kılıçdaroğlu'nu nasıl indirdiler biliyor musun?
Araştırabilirsin madem siyaset biliyorsun ya nerede argümanların?
Ne araştırman gerektiğini söylüyorum "KURULTAY"

Ben parti tutmam iyi bir lider ararım
Doğruya doğru der yanlışa yanlış
Doğruları görüp yanlışlara gözümü kaçırmam

Kendinle çelişiyorsun o zaman neden seçime gidelim ki kayyum atayacak diye :ROFLMAO:
Nedeni al bak

AAAAAAAAA BAK YENİ KURULTAY OLACAK KK ADAY HEMEN OY VER
Ne saçmalııyon birader benim sorduğum neden kayyumu savunuyorsun sorusuna 3 tane alakasız video atmışsın. KK ne alaka ben kk seviyorum falan mı yazdım

Kürşat Bey

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,793
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Ben Devleti, ülkemi destekliyorum, diğerleri umrumda değil. Dediğiniz gibi adalet olmalı, ekonomi düzgün olmalı, fakir fukara ezilmemeli... Saysan iktidar da bir çok günah taşıyor, ama chp sırf koltuk kavgası krizi yaşıyor, kameralar önünde birlik pozları hiç inandırıcı da değil. Bunlardan ülkeyi yönetmelerini beklemek saflık olur...
Sanki iki kurtuluş varmış gibi insanlar cidden bu iki partiyi liderleri peygamber gibi görüyor AKP VE CHP den başka seçenek kurtuluş yokmuş gibi seçim yapıyorlar sürekli bunların içinde cidden adete tapanlar var onlara sadece gülüyorum

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Tekin Ayber
Sanki iki kurtuluş varmış gibi insanlar cidden bu iki partiyi liderleri peygamber gibi görüyor AKP VE CHP den başka seçenek kurtuluş yokmuş gibi seçim yapıyorlar sürekli bunların içinde cidden adete tapanlar var onlara sadece gülüyorum
Sustum ve alkışlıyorum :)

CupOk

80+ Bronze
Siz hala olayın partiler üstü olduğunu anlamamışsınız. Ekrem i sevme ben de pek sevmem kendisine karşı nötrüm. Yarın Mansur aday olsa veya bırak chp den kişileri , çok iyi çok dürüst birisi rte ye rakip olsa içeri atılmayacağının garantisi var mı bu saatten sonra ? Ağzını açan gazeteci , siyasetçi , vatandaş bakılmasızın içeri atıldığımız bir dönemdeyiz.

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Tekin Ayber
Tesadüf değil tabi, cumhurbaşkanlığı seçimine kaç yıl var, onca vatandaşın derdi tasası var ama ekonun hayalleri ve kariyer sevdası tabii ki daha önemli. :)

Ne saçmalııyon birader benim sorduğum neden kayyumu savunuyorsun sorusuna 3 tane alakasız video atmışsın. KK ne alaka ben kk seviyorum falan mı yazdım
kardeşim

nedeni ise kurultaya hile karıştırmak videolarda o anlatılıyordu engelliyorum seni siyaset fln yapma

Kürşat Bey

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,793
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Siz hala olayın partiler üstü olduğunu anlamamışsınız. Ekrem i sevme ben de pek sevmem kendisine karşı nötrüm. Yarın Mansur aday olsa ve içeri atılsa veya bırak chp den kişileri, çok iyi çok dürüst birisi rte ye rakip olsa içeri atılmayacağının garantisi var mı bu saatten sonra ? Ağzını açan gazeteci , siyasetçi , vatandaş bakılmasızın içeri atıldığımız bir dönemdeyiz.
Bu dediğin olay cumhurbaşkanlığı hükümet sistemin gelmesiyle başladı zaten başlı başına en büyük hata buydu halk tercih etti yapılan tercihler olacaklarıda kabul edecekleri anlamına gelir bu ülkenin beka sorunudur adalet olmayan bir toplumdan hiçbir şey beklenilmez ama ben şahsi olarak oy verdiğim seçtiğim insanın da o statüye saygı duymasını yakışmasını bekliyorum o sebeple şuan tercih edebileceğim bir lider yok he olan da zaten şuan içerde sayın genel başkan Ümit Özdağ suçsuz yere yatıyor ve buna kimse ses çıkarmıyor toplanmıyor ama Ekrem işin içinde olunca binlerce insan sokakta neden aynısı Ümit Özdağ için de olmadı

Bu dediğin olay cumhurbaşkanlığı hükümet sistemin gelmesiyle başladı zaten başlı başına en büyük hata buydu halk tercih etti yapılan tercihler olacaklarıda kabul edecekleri anlamına gelir bu ülkenin beka sorunudur adalet olmayan bir toplumdan hiçbir şey beklenilmez ama ben şahsi olarak oy verdiğim seçtiğim insanın da o statüye saygı duymasını yakışmasını bekliyorum o sebeple şuan tercih edebileceğim bir lider yok he olan da zaten şuan içerde sayın genel başkan Ümit Özdağ suçsuz yere yatıyor ve buna kimse ses çıkarmıyor toplanmıyor ama Ekrem işin içinde olunca binlerce insan sokakta neden aynısı Ümit Özdağ için de olmadı
siyaset bilmeyen süper zekalara bişey anlatılmıyor engelle geç
denize düşen yılana sarılır misalı devam ediyorlar

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Tekin Ayber
@Farex en azından senle konuşulabiliyor, diğer bazıları ile konuşmak mümkün değil, hemen hakaret , bel altı laflar filan... Bunlar çöplük seviciliğe işaret eder. Bunu da buraya not edeyim, tartışalım ama saygı çerçevesinde en azından.

Kürşat Bey

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,793
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
siyaset bilmeyen süper zekalara bişey anlatılmıyor engelle geç
denize düşen yılana sarılır misalı devam ediyorlar
Hayır sadece soruyorum Ümit Özdağ neden içeride ve neden haber niteliği taşımıyor adaletse adalet herkes için var ben diyim mi neden çünkü Ekrem in ağzı laf yapıyor algıyı çok güzel yönetiyor reklamını çok iyi yapıyor Ekrem’i günahım kadar sevmem o ayrı ama adalet olmalı bunu da 2.5/3 sene sonra ki seçimlerde umarım görürüz

Top Bottom