Mantıklı Kanks Aferim
80+ Silver
Ne alaka?Tesaduf degil kardeşim, yakalanacağını anlayınca algi yapmak için aday oldu.
Ne alaka?Tesaduf degil kardeşim, yakalanacağını anlayınca algi yapmak için aday oldu.
Bence çoğu insan zorunluluktan veriyor. Yani, oyları en yakın olan parti CHP. Bu yüzden kurtuluş olarak sayabiliriz.Sanki iki kurtuluş varmış gibi insanlar cidden bu iki partiyi liderleri peygamber gibi görüyor AKP VE CHP den başka seçenek kurtuluş yokmuş gibi seçim yapıyorlar sürekli bunların içinde cidden adete tapanlar var onlara sadece gülüyorum
Bırak halkı Özdağın kendi partisi bile ses çıkarmadı nerdeyse. 1 2 gün eylem yaptılar sonra herkes sessizliğe gömüldü. Zafer partisinin halkta hala bir karşılığı yok demekkiBu dediğin olay cumhurbaşkanlığı hükümet sistemin gelmesiyle başladı zaten başlı başına en büyük hata buydu halk tercih etti yapılan tercihler olacaklarıda kabul edecekleri anlamına gelir bu ülkenin beka sorunudur adalet olmayan bir toplumdan hiçbir şey beklenilmez ama ben şahsi olarak oy verdiğim seçtiğim insanın da o statüye saygı duymasını yakışmasını bekliyorum o sebeple şuan tercih edebileceğim bir lider yok he olan da zaten şuan içerde sayın genel başkan Ümit Özdağ suçsuz yere yatıyor ve buna kimse ses çıkarmıyor toplanmıyor ama Ekrem işin içinde olunca binlerce insan sokakta neden aynısı Ümit Özdağ için de olmadı
Denize düşen yılana sarılır yaniBence çoğu insan zorunluluktan veriyor. Yani, oyları en yakın olan parti CHP. Bu yüzden kurtuluş olarak sayabiliriz.
Size göre yokBırak halkı Özdağın kendi partisi bile ses çıkarmadı nerdeyse. 1 2 gün eylem yaptılar sonra herkes sessizliğe gömüldü. Zafer partisinin halkta hala bir karşılığı yok demekki
Evet, aynen öyle. Örnek olarak 2023 seçimlerini varsayabiliriz. Kılıçdaroğlu'na kaç kişi "İyi aday" gözüyle bakıp oy verdi?Denize düşen yılana sarılır yani
Ne ne alaka dostum? Tesaduf mu dedin bende gercegi yazdım.Ne alaka?
Zaferi son seçimde destekledim ama özdağ tutuklanınca aksiyon almamaları , mevcut hükümete karşı şuan yapılan eylemlere önce katılmayacağız sonra katılacağız demeleri partinin şuan hala zayıf olduğunu gösterir.Size göre yok
Çünkü zayıf şuan destek yok keşke destek olsa da belki o zaman anlarlar çıkar yollarıZaferi son seçimde destekledim ama özdağ tutuklanınca aksiyon almamaları , mevcut hükümete karşı şuan yapılan eylemlere önce katılmayacağız sonra katılacağız demeleri partinin şuan hala zayıf olduğunu gösterir.
Tek bir cümle ile özetleyeyim ;Saat 10:10 itibariyle İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı EKREM İMAMOĞLU yolsuzluk soruşturması kapsamında tutuklandı !
Alıntıyı görüntüle
Yarın 23 Mart 2025 gerçekleşecek felakete hepimiz şahit olacağız , karanlık bir pazartesi bizi bekliyor ekonomik anlamda inanılmaz korkunç bir gün olacak.Saat 10:10 itibariyle İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı EKREM İMAMOĞLU yolsuzluk soruşturması kapsamında tutuklandı !
Alıntıyı görüntüle
Tesadüf değilNe ne alaka dostum? Tesaduf mu dedin bende gercegi yazdım.
En sevdiğim alanYarın 23 Mart 2025 gerçekleşecek felakete hepimiz şahit olacağız , karanlık bir pazartesi bizi bekliyor ekonomik anlamda inanılmaz korkunç bir gün olacak.
Atatürk'ü ortaya attığın gibi bir de verdiğin gazın içeriğini de doldursaydın keşke...Bu olaya tepki gösterilmezse hiçbir olaya tepki gösterme hakkımız kalmayacak hangi partiyi desteklerseniz destekleyin, yaşasın hürriyet
Alıntıyı görüntüle