TeknoPiyon
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
milleni tt altyapısı ile max tt diyerek engelledi
O ayrı bir konu hocam. Çok ayrı hem de. Cahil veya gereksiz konuşan insanların yazması beni bağlamıyor. Ara ara girip insanların düşüncelerini gördüğün bir platformun kapatılması ne demek? Burada eleştiriyoruz donanım arşivi de kapatılsın mademGerçi çok boş yapan insanlara da doluydu ekşi ama neyse.
hmm nerden vardın bu kanıya dostumKararın doğru olduğunu düşünüyorum.
Kapatılması doğru değil zaten kim ne yazarsa yazsın fakat ana sayfada full boş konular olduğu zamanı bile gördüm. Kitlenin neredeyse yarısı kendini bilgili falan sanıyor ama kapatılması doğru değil tabi ki.O ayrı bir konu hocam. Çok ayrı hem de. Cahil veya gereksiz konuşan insanların yazması beni bağlamıyor. Ara ara girip insanların düşüncelerini gördüğün bir platformun kapatılması ne demek? Burada eleştiriyoruz donanım arşivi de kapatılsın madem
Yakında ona da gelir karar.Comnet ile giriliyor. Yazık cidden. Acayip saçma bir karar.
fikirlerini belirtmemen gerektigini düşünüyorumKararın doğru olduğunu düşünüyorum.
Sen önce düşüncelere saygı duy, ondan sonra düşünce özgürlüğünü savunfikirlerini belirtmemen gerektigini düşünüyorum