Eksik parça gönderen itopya

Kutunun bir fotosunu atabilir misiniz size gelen.

Hocam ekran kartı yok ürünlerin kutusu yok :D sorun bendeyse tamamdir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Adıma 2 kargo çıkıyor birisi bu biride gelen monitörüm başka kargo gözükmüyor
bu gün içinde gelmezse yarın ara söyle büyük ihtimal kargodadır diğer kutuda görünmüyodur

Geri iade et

İtopya 2 tane kutu gönderiyor diye biliyorum 1.'de kasa 2.'de kutular ve ekran kartı, ekran kartı kendi kutusu içerisinde geliyor. Fakat neden aynı anda getirmediklerini bilmiyorum.

DA 4 sistemi aldım corsair carbide kasası için de sadece kasa ve diğer bileşenler geldi ne ekran kartı var ne ürünlerin kutusu faturası garantisi var bu Allahın belaları nasıl bir firma ya bu kadar rezillik olmaz ama gerçekten müşteri hizmetleri telefonu yüzüme kapatıyor kaç bin lira ödüyoruz bilgisayarımız tam gelmiyor bu yaptığım son alışveriş...
Kasayı ayrı, ekran kartını ve diğer boş kutuları ayrı kargoluyorlar diye biliyorum.
Ekran kartı zarar gelmesin diye ayrı kargolanıyor kendi kutusu ile.
Boş kutular da ayrı kargolanıp gönderiliyor, tahminim boş kutular ile ekran kartı aynı paketleme ile gelir.

Hadi bakiimmmm gene itopya gene itopyaa
Yakışırrrr djskusisjd

Kasayı ayrı, ekran kartını ve diğer boş kutuları ayrı kargoluyorlar diye biliyorum.
Ekran kartı zarar gelmesin diye ayrı kargolanıyor kendi kutusu ile.
Boş kutular da ayrı kargolanıp gönderiliyor, tahminim boş kutular ile ekran kartı aynı paketleme ile gelir.
Kargo gözükmüyor başka adıma :D

Bendede kargo sürecinde tek adet gozukuyor du sonradan bir kargo daha eklendi mailini kontrol et ! Bugun benimde kasa ulasıcak elime buyuk ihtimal sadece

Bendede kargo sürecinde tek adet gozukuyor du sonradan bir kargo daha eklendi mailini kontrol et ! Bugun benimde kasa ulasıcak elime buyuk ihtimal sadece
Sabahtan beri bekliyorum daha kapı calmadi :D

Yakışırrrr djskusisjd

Kargo gözükmüyor başka adıma :D
Henüz kargolamış olmayabilirler.
İncehesap'tan satın alım yapmıştım bende. 2-3 gün arayla gelmişti kasa ve diğer kutular.
İtopya'da aynı sistem ile çalışıyor. Yani gelir bence sıkıntı çıkmaz ama süreyi bilemiyorum.
İşte arayıp İtopya'yla görüşmeniz lazım ama ulaşabilirsiniz inş. 🥶

Sabahtan beri bekliyorum daha kapı calmadi :D
dağıtıma çıktıysa en geç 5 te gelir başka şansı yok bikere çıkmış :D

Itopyaya ulaşşanız daha sağlıklı olur.

Fatura e arşiv ile mail üzerinden geliyor ekran kartı ve kutular ayrı olarak geliyor diye biliyorum faturanız Garanti belgesi yerine geçiyor
Dostum konuyla alakasız olacak ama ben de alışveriş yapmıştım gönderen mail ne oluyor faturamı bir türlü bulamadım mailde ya da bana mı gelmedi?

Geri