Ekstra ram nasıl bağlarım?

Emrektt

80+
Reaksiyon skoru
57
Benim şu anki bilgisayarımda 2 tane 8 gb olmak üzere 16 gb lık bir ram var. Ben bu bilgisayarıma 2 tane daha 8 gb lık bir ram takmak istiyorum. Yapmam gereken nedir? Sadece ramleri takmam yeterli mi?

Benim şu anki bilgisayarımda 2 tane 8 gb olmak üzere 16 gb lık bir ram var. Ben bu bilgisayarıma 2 tane daha 8 gb lık bir ram takmak istiyorum. Yapmam gereken nedir? Sadece ramleri takmam yeterli mi?
Ay'a çıkıp yaklaşık 5 gr ay tozu getirip onu sıcak suyla karıştırıp içine 10 mL zemzem koyup onları güzelce damıtım içtikten sonra takacaksın (!)

Evet öyle. Ama bostan xmp kapatman gerek takmadan önce. Taktıktan sonra açarsın.
Bir de ramler aynı olsun

Anakart nedir?
Ramler nedir?

anakartının üzerinde 4 ram slotu varsa ekleyebilirsin. uyumlu çalışmaları açısından da frekans değerleri benzer olmalı.

Anakartda 4 adet RAM slotu varsa aldığın diğer RAM'leri boşta olan slota takacaksın.
Eğer RAM slot sayısı 2 ise yapabileceğin bir şey yok, 2 tane daha takamazsın.
Ayrıca oyun oynuyorsan 32 GB gereksiz, önermem.

Geri