Hocam neden böyle cevaplar veriyorsunuz ki? Forum sonuçta yardımlaşma kültürü. Bilen yardım edebilir diye buraya atmış. Siz bakmayabilirsiniz isterseniz.Aynen görevim var. Donanım forumu burası. Eğitim kategorisi niye var? Siz ödev yaptırın diye değil.
Çözümleri yazmadım ama cevaplar böyle olucak3 e 5 e akım sorusu 3 c
10 b pil sorusu 3 de d
Düzelttim, insanların alıntılarla oluşturulan minik cümleler karşısında bu kadar ciddi olduğunu bilmiyordum.Bu ülke için çoğu şeyi yapan sayesinde nefes aldığınız adamın sözlerini bir içerik üreticisine uyarlayacak kadar aciz olmayın.
Kardeşim önce cümleye noktalama işaretleri koymayı öğren, yazmayı öğren sonra yardımlaşma kültürünü bana anlat.Hocam neden böyle cevaplar veriyorsunuz ki. Forum sonuçta yardımlaşma kültürü bilen yardım edebilir diye buraya atmış. Siz bakmayabilirsiniz isterseniz.
Ben de ilk defa karşılaştım. Burada hakaret içermeyen bir mizah yapmışsınız. Galiba bunları da tanıdığımız insanların yanında yapmalıyız.Düzelttim, insanların alıntılarla oluşturulan minik cümleler karşısında bu kadar ciddi olduğunu bilmiyordum.
abimiz konuştu dik durunKardeşim önce cümleye noktalama işaretleri koymayı öğren, yazmayı öğren sonra yardımlaşma kültürünü bana anlat.
Aferin şimdi abin olarak boş yapmayı kesmeni söylüyorum.abimiz konuştu dik durun
Peh ben kareleri unutmuşum tüm sorulardı yaw1. soru;
maddeler aynı ise özdürencler aynıdır
formule gore;
R: direnç
A: yüzey alanı
L: uzunluk
Alıntıyı görüntüle
YAPTIKCA ATACAGIM....
Buyurun hocam düzelttim. Ama noktalama işaretleri ile insanların yargılanması bana göre pek iyi değil. Daha kendiniz doğru yazamamışsınız bana böyle diyorsunuz. Neyse iyi günler.Kardeşim önce cümleye noktalama işaretleri koymayı öğren, yazmayı öğren sonra yardımlaşma kültürünü bana anlat.
git otede aglaAferin şimdi abin olarak boş yapmayı kesmeni söylüyorum.
UwU yeni gelen mad moy jojuk bana agla dedi ağlıyorum.git otede agla