Ekteki 10. Sınıf Fizik Sorularını Açıklayarak Anlatırmısınız

blayz

80+
Reaksiyon skoru
84
Başlıkta da olduğu gibi eklerdeki soruları çözümüyle birlikte cevaplarsanız sevinirim.

Ekler

• 1.jpeg
    1.jpeg
    311.2 KB · Hit: 112
  • 2.jpeg
    2.jpeg
    428 KB · Hit: 98
  • 3.jpeg
    3.jpeg
    337.6 KB · Hit: 87
  • 4.jpeg
    4.jpeg
    402.7 KB · Hit: 82
  • 5.jpeg
    5.jpeg
    289.5 KB · Hit: 110
En İyi Cevap
1. soru;
maddeler aynı ise özdürencler aynıdır
formule gore;
R: direnç
A: yüzey alanı
L: uzunluk
1612608188117.png

YAPTIKCA ATACAGIM....

2. SORU;
Formülü yazdım zaten en başa;
1612608561725.png

Bu durumda z ile x aynı madde y farklı madde olacak
CEVAP;
E

3. SORU;
ve
5. SORU;
UNUTMUŞUM KONULAR TAM OLARAK AKLIMDA DEĞİL;
Aynen görevim var. Donanım forumu burası. Eğitim kategorisi niye var? Siz ödev yaptırın diye değil.
Hocam neden böyle cevaplar veriyorsunuz ki? Forum sonuçta yardımlaşma kültürü. Bilen yardım edebilir diye buraya atmış. Siz bakmayabilirsiniz isterseniz.

Hocam neden böyle cevaplar veriyorsunuz ki. Forum sonuçta yardımlaşma kültürü bilen yardım edebilir diye buraya atmış. Siz bakmayabilirsiniz isterseniz.
Kardeşim önce cümleye noktalama işaretleri koymayı öğren, yazmayı öğren sonra yardımlaşma kültürünü bana anlat.

1. soru;
maddeler aynı ise özdürencler aynıdır
formule gore;
R: direnç
A: yüzey alanı
L: uzunluk
1612608188117.png

YAPTIKCA ATACAGIM....

2. SORU;
Formülü yazdım zaten en başa;
1612608561725.png

Bu durumda z ile x aynı madde y farklı madde olacak
CEVAP;
E

3. SORU;
ve
5. SORU;
UNUTMUŞUM KONULAR TAM OLARAK AKLIMDA DEĞİL;

Son düzenleme:
En İyi Cevap
Düzelttim, insanların alıntılarla oluşturulan minik cümleler karşısında bu kadar ciddi olduğunu bilmiyordum.
Ben de ilk defa karşılaştım. Burada hakaret içermeyen bir mizah yapmışsınız. Galiba bunları da tanıdığımız insanların yanında yapmalıyız.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: akan
Kardeşim önce cümleye noktalama işaretleri koymayı öğren, yazmayı öğren sonra yardımlaşma kültürünü bana anlat.
Buyurun hocam düzelttim. Ama noktalama işaretleri ile insanların yargılanması bana göre pek iyi değil. Daha kendiniz doğru yazamamışsınız bana böyle diyorsunuz. Neyse iyi günler.

Geri