Neler Yeni

El bilek kırığı sonrası ...

jousca

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Polat
Instagram
polat_irln_
4 hafta önce bileğim kırılmıştı bugun açıcaktık ama doktor yoktu evde kendimiz açtık ve süan biraz sızı ve şişlik var hareket ettiremiyorum
daha önce bunu yaşamış insanlar yazabilirmi normalmi bu durum ve nasıl geçer

victreX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Ahmet
Bende cumartesi bileğimi çatlattım ve tek elimle yazıyorum şu an. Doktora gittiğimde 4 haftada iyileşir çıkarırız alçıyı dedi. Benimki çatlak olduğu halde 4 hafta dedi doktor sizinki kırılmış biraz erken açmışsınız sanki alçıyı. İnternette kırık iyileşmesi 4-6 hafta yazıyor.

Kinkof11

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
EMRE KAYA
4 hafta önce bileğim kırılmıştı bugun açıcaktık ama doktor yoktu evde kendimiz açtık ve süan biraz sızı ve şişlik var hareket ettiremiyorum
buz koymayi dene şişliği azaltır belki tam kaynaşmamış olabilir doktorun kontrolü gerekli olabilir

arrda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,390
İsim
arda
Benim de bileğim kırılmıştı.4 hafta kaldı çıktı.İlk başlarda hareket ettirememen normal yavaş yavaş elini aç kapa bunun gibi hafif egzersizler yap.Zamanla Açılır elin 3-4 haftada falan kendine gelir biraz daha.Ama yine de muayene olmaya git derim doktorda baksın bi.Başlarda o hafif sızı falan normal merhemler oluyor onlardan sürüp sarabilirsin.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
benmde salı günü kırıldı bilekten alçıda şu an
soruna gelecek olursak git bi görün şişlik olmaması gerekiyor

jousca

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Polat
Instagram
polat_irln_
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende cumartesi bileğimi çatlattım ve tek elimle yazıyorum şu an. Doktora gittiğimde 4 haftada iyileşir çıkarırız alçıyı dedi. Benimki çatlak olduğu halde 4 hafta dedi doktor sizinki kırılmış biraz erken açmışsınız sanki alçıyı. İnternette kırık iyileşmesi 4-6 hafta yazıyor.
Doktor oyle soyledi bende açtım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim de bileğim kırılmıştı.4 hafta kaldı çıktı.İlk başlarda hareket ettirememen normal yavaş yavaş elini aç kapa bunun gibi hafif egzersizler yap.Zamanla Açılır elin 3-4 haftada falan kendine gelir biraz daha.Ama yine de muayene olmaya git derim doktorda baksın bi.Başlarda o hafif sızı falan normal merhemler oluyor onlardan sürüp sarabilirsin.
Gidicem yanlış kaynamasından korkuyorum

arrda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,390
İsim
arda
Doktor oyle soyledi bende açtım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gidicem yanlış kaynamasından korkuyorum
Korkmana gerek yok kötüyü düşünme.Guzelce düzgünce kaynamistir endişelenme,bundan sonrasina dikkat et zorlama kendini geçmiş olsun

Sami Järvi

80+ Silver
Yanlış kaynasa yamuk gözükmez mi git doktora bize de söyle istersen

Top Bottom