Güç kaynağını sharkoon yaptım kasa modeli 9320g internete el capitan yazıp bakabilir misin sipariş edeyimmi psu yu sharkonun 650w 80plus lık psu şunu yaptimFrisby'a asla güvenmeyin. Özellikle güç kaynağı konusunda. Güç kaynağını değiştirmek en iyi karar olur.
Acelen yoksa yeni kasa gelene kadar bekle bende almayı düşünüyorumGüç kaynağını sharkoon yaptım kasa modeli 9320g internete el capitan yazıp bakabilir misin sipariş edeyimmi PSU yu sharkonun 650w 80plus lık PSU şunu yaptim
ssdiyi değiştir bu arada kronik sıkıntılıGüç kaynağını sharkoon yaptım kasa modeli 9320g internete el capitan yazıp bakabilir misin sipariş edeyimmi PSU yu sharkonun 650w 80plus lık PSU şunu yaptim
Knk müşteri hizmetlerini ara istersen 1 2 aya zor gelir yeni kasa diyolar ara sor bi istersenAcelen yoksa yeni kasa gelene kadar bekle bende almayı düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ssdiyi değiştir bu arada kronik sıkıntılı
Hangi kasa sence 4 adet var değiştirilebilecek bide kasanın neyi kötüCougar güç kaynağını değiştirme ona vereceğin farkla kasayı değiştir.
hava sirkülasyonu iyi değilHangi kasa sence 4 adet var değiştirilebilecek bide kasanın neyi kötü
Hava akımı iyi aslında önü full mesh kasanın sıkıntısı malzeme kalitesi arkasından tutup kaldırdığında bükülebilecek kadar kalitesiz oluyor genelde o yüzden almayın.hava sirkülasyonu iyi değil
Nerden biliyosun 4 adet rgb fani var ve kaynagin neredehava sirkülasyonu iyi değil
kasa gelen kadar bekle kaynak olarakta el capitan için açılmış bütün formları inceleyebilirsinNerden biliyosun 4 adet RGB fani var ve kaynagin nerede