Neler Yeni

El Capitan

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Yasin ÇAVUŞ
PC çıkalı 9 gün olmuş ilk çıktığında 5800 civarıydı, 6300 iken alıcaktım daha dün aynı fiyat iken bugün 6600 olmuş bir tek ben değilimdir herhalde bu konudan şikayetçi olan çünkü herkes indirim beklerken bu fiyata fırlaması çok saçma ne zaman aynı fiyat seviyeyesine düşer kim bilir

MuerteMiguel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Abdurrahman
PC çıkalı 9 gün olmuş ilk çıktığında 5800 civarıydı, 6300 iken alıcaktım daha dün aynı fiyat iken bugün 6600 olmuş bir tek ben değilimdir herhalde bu konudan şikayetçi olan çünkü herkes indirim beklerken bu fiyata fırlaması çok saçma ne zaman aynı fiyat seviyeyesine düşer kim bilir
aynı fiyat seviyesine düşmez birdaha zaten sistemlerin geneli böyle ilk çıktığında indirimli oluyor sonra fiyat yükseliyor.

GM 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Yasin ÇAVUŞ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Haklısın aynı fiyattan kastım 6300 dü zaten dahada aşşa inmesini beklemiyordum. Büyük ihtimalle sistemde ekran kartı değişikliği olmuş ondan kaynaklı olabilir diğer ekran kartı stokta kalmadı sanırım

Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Yasir Aykaç
Çoğu sistem aynı durumda geri aynı fiyat çok zor . Sadece fiyat mı yoksa parça değişikliği de olmuş mu?

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
İndirimli olarak satışa sunuluyor dostum. Yeni çıkacak sistemi bekleyip onu alın. 6600'e bence kesinlikle değmez o sistem. Çıkış fiatı olan 5800 ile bir de hediyeleri vardı. Şimdi onlar bile yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Yasin ÇAVUŞ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çoğu sistem aynı durumda geri aynı fiyat çok zor . Sadece fiyat mı yoksa parça değişikliği de olmuş mu?
İkiside olmuş .Büyük ihtimalle parça değişikliğinden fiyat artışı olmuş Dolar kurunda ki dalgalanmada etki etmiş olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

İndirimli olarak satışa sunuluyor dostum. Yeni çıkacak sistemi bekleyip onu alın. 6600'e bence kesinlikle değmez o sistem. Çıkış fiatı olan 5800 ile bir de hediyeleri vardı. Şimdi onlar bile yok.
İyi hoş diyorsun ama yeni sistemin ne zaman çıkacağı belli değil hem çıksa bile doların daha fazla artmayacağı ne malum

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
941
İsim
Burak küçüksubaşı
İkiside olmuş .Büyük ihtimalle parça değişikliğinden fiyat artışı olmuş Dolar kurunda ki dalgalanmada etki etmiş olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

İyi hoş diyorsun ama yeni sistemin ne zaman çıkacağı belli değil hem çıksa bile doların daha fazla artmayacağı ne malum
Düşük fiyatlı sistem gelecek zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,073
Üyeler
166,688
Son üye
Stm775
Top Bottom