Asus Rog Ally Z1 Extreme kullanıyorum, memnunum veya değilim diyemem. Şarj ve ısınma olayları sıkıntı biraz. Prize bağlı olarak 1080P monitörle gayet güzel oyun oynatıyor. Steam kütüphaneniz zengin değilse Steam Deck tavsiye etmem. Z1 Extreme modelini satıp Rog Ally X modeline geçmeyi düşünüyorum. Batarya ve ısınma konusunda biraz daha iyidir diye tahmin ediyorum. Bir kullanıcıdan ikinci el Legion Go Z1 Extreme alıp joycon arızasından dolayı iade etmiştim, boyut ve joycon olayından dolayı alınacağını düşünmüyorum. Sağ joyconu mouse olarak kullanılabiliyor, güzel bir özellik. Msi Claw Intel Ultra serilerini tavsiye etmiyorum, aşırı sıcak çalışıyorlar ve stabil performans göstermiyorlar. Nintendo grubuna zaten girmiyorum, Nintendo'ya özel oyunları oynamak gibi bir arayışınız yoksa hayatta alınmaz.arkadaşlar el konsolu arıyorum aklımda Steam deck var siz olsanız ne alırdınız el konsolu kullanıp veya kullanmakta olanlardan önerilerinizi istiyorum
arkadaşlar el konsolu arıyorum aklımda Steam deck var siz olsanız ne alırdınız el konsolu kullanıp veya kullanmakta olanlardan önerilerinizi istiyorum
Asus Rog Ally Z1 Extreme kullanıyorum, memnunum veya değilim diyemem. Şarj ve ısınma olayları sıkıntı biraz. Prize bağlı olarak 1080P monitörle gayet güzel oyun oynatıyor. Steam kütüphaneniz zengin değilse Steam Deck tavsiye etmem. Z1 Extreme modelini satıp Rog Ally X modeline geçmeyi düşünüyorum. Batarya ve ısınma konusunda biraz daha iyidir diye tahmin ediyorum. Bir kullanıcıdan ikinci el Legion Go Z1 Extreme alıp joycon arızasından dolayı iade etmiştim, boyut ve joycon olayından dolayı alınacağını düşünmüyorum. Sağ joyconu mouse olarak kullanılabiliyor, güzel bir özellik. Msi Claw Intel Ultra serilerini tavsiye etmiyorum, aşırı sıcak çalışıyorlar ve stabil performans göstermiyorlar. Nintendo grubuna zaten girmiyorum, Nintendo'ya özel oyunları oynamak gibi bir arayışınız yoksa hayatta alınmaz.