Hangi El Konsolu(Bilgisayarı) Mantıklı ?

Seninle aynı kanaatteyim hocam ama legion go'nun bence en büyük sorunu portatif değil, ağır bir cihaz. Tanıtımında bile masaya sabit oynuyorlardı oyuncular. Ally Z1 ext. ekranı bana da küçük gelmişti, telefon kadar bir şey cihaz. Steamdeck zaten bu klasmanda tartışılmaz bile.
Yani hiçbiri alınmaz mı

Yani hiçbiri alınmaz mı
Valla benim esas beklentim Xbox Ally cihazıydı ama o da fos çıktı. Böyle handheld cihazlarda düz Windows kullanmak da makul gelmiyor hiç bana, optimize bir yazılım da lazım, Xbox'la bu olacaktı ama bu şekilde olmamalıydı.

Steamdeck OLED Türkiye'de makul fiyatta olmadığı için yerine Rog Ally Z1 extreme alınabildiği için de mantıklı gelmiyor, aralarında ciddi bir performans farkı var.

Legion go'yu bir destekle, masada falan oynayacaksan ya da joyconlarını çıkarıp uzaktan oynayacaksan mantıklı, ekranı güzel.

Kırık Nintendo Swicth OLED de düşünülebilir belki, oynayacağın oyunlar varsa.

Son düzenleme:
Valla benim esas beklentim Xbox Ally cihazıydı ama o da fos çıktı. Böyle handheld cihazlarda düz Windows kullanmak da makul gelmiyor hiç bana, optimize bir yazılım da lazım, Xbox'la bu olacaktı ama bu şekilde olmamalıydı.

Steamdeck OLED Türkiye'de makul fiyatta olmadığı için yerine Rog Ally Z1 extreme alınabildiği için de mantıklı gelmiyor, aralarında ciddi bir performans farkı var.

Legion go'yu bir destekle, masada falan oynayacaksan ya da joyconlarını çıkarıp uzaktan oynayacaksan mantıklı, ekranı güzel.
Masada değil sadece yatakta ve yolculukta kullanmak için alacağım

Retro oynayacaksan ve telefonun da iyiyse, telefonuna handheld gamepad tak, emülatör kur takıl derim. Ben öyle yaptım en sonunda.
Onu da yaptım ama tel artık yaşlandı. WhatsApp canavarı olarak kullanıyorum

steamdeck veya ally hangisi daha ucuzsa onu alacağım. Kafamda hala seçemedim böyle seçicem
Steamdeck OLED de iyidir, Asus Rog Ally Z1 Extreme de. Özellikle OLED ve Z1 Extreme diye belirtiyorum, bunlarla en ideal deneyimi alırsın.

Steamdeck OLED de iyidir, Asus Rog Ally Z1 Extreme de. Özellikle OLED ve Z1 Extreme diye belirtiyorum, bunlarla en ideal deneyimi alırsın.
evet araştırdım oled lcd ye göre baya bir iyileştirme ile çıkmış

evet araştırdım oled lcd ye göre baya bir iyileştirme ile çıkmış
Benim mantığıma yatan Rog Ally ama gönlümdeki Steam Deck mesela. 550 dolarlık cihazın ikinci el fiyatı bile uçuk olması sinir bozucu geliyor sadece.

Benim mantığıma yatan Rog Ally ama gönlümdeki Steam Deck mesela. 550 dolarlık cihazın ikinci el fiyatı bile uçuk olması sinir bozucu geliyor sadece.
Aynı durum, mantıklı olan ally gibi ama steamdeck daha bir konsol gibi olduğundan ona da kafam gidiyor çok zor lordum çok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,049
Üyeler
192,602
Son üye
mustafabora
Geri