Neler Yeni

elden ring 420 tl ye alınır mı

OrkunJJ

80+ Silver
klışe konulardan oldu artk ama elden rıng alınır mı bu fiyata
alınırsa hangi platformdan alayım ps5 de var pc de var
cok kararsz kaldım
Bence kesinlikle mantıksız. Tek oyunculu oynanan bir oyun ve çok uzun bir oynama süresi yok. Önerim ortak hesap şeklinde satın alıp oynaman.
Tiriniti oyun satışının yapıldığı güvenilir bir site. 5-6 senedir üyesiyim. XBOX Gamepass, BF1, Dying Light 2, Cyberpunk 2077 ve hatırlayamadığım birçok oyun satın almıştım. Pahalı oyunları ortak hesap şeklinde teslim ediyorlar. Hesaba giriş yapıp oyunu indiriyorsun. Steam'ı çevrimdışı moda alıp oyunu o şekilde oynuyorsun. Değişen hiçbir şey yok. Üstelik oyunun fiyatının çok çok ucuzuna. Şu anda da %23 yeni yıl indirimleri var. Ödeme kısmında tiriniti23 şeklinde bu kodu kullanaraktan fiyatı %23 düşürebiliyorsun. Satın aldığın gibi canlı desteğe yazıp hesap bilgilerini teslim alabilirsin.

Elden Ring'in indirimle birlikte fiyatı 30.79TL.

Keyfen

80+ Bronze
güzel oyun lakin 5. saatte beni sıkmaya başlamıştı tuhaf bir şekilde bırakıp arada başlıyorum ancak bilgisayar kısmında souls üreticisi firmaya bi had bildirmek lazım bana kalırsa direk konsola göre hazırlanmış her şeyi bilgisayarda kontroller tamamen uydurma hep aynı şeyi yaptılar.

Alpl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
712
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Witcher,Red Dead Redemption 2
rdr2 den sonra oynadığım en iyi oyun

ridvan k

80+ Bronze
güzel oyun lakin 5. saatte beni sıkmaya başlamıştı tuhaf bir şekilde bırakıp arada başlıyorum ancak bilgisayar kısmında souls üreticisi firmaya bi had bildirmek lazım bana kalırsa direk konsola göre hazırlanmış her şeyi bilgisayarda kontroller tamamen uydurma hep aynı şeyi yaptılar.
PlayStation 5 var bende acaba ordan mı alsam yoksa pc den mi alsam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence kesinlikle mantıksız. Tek oyunculu oynanan bir oyun ve çok uzun bir oynama süresi yok. Önerim ortak hesap şeklinde satın alıp oynaman.
Tiriniti oyun satışının yapıldığı güvenilir bir site. 5-6 senedir üyesiyim. XBOX Gamepass, BF1, Dying Light 2, Cyberpunk 2077 ve hatırlayamadığım birçok oyun satın almıştım. Pahalı oyunları ortak hesap şeklinde teslim ediyorlar. Hesaba giriş yapıp oyunu indiriyorsun. Steam'ı çevrimdışı moda alıp oyunu o şekilde oynuyorsun. Değişen hiçbir şey yok. Üstelik oyunun fiyatının çok çok ucuzuna. Şu anda da %23 yeni yıl indirimleri var. Ödeme kısmında tiriniti23 şeklinde bu kodu kullanaraktan fiyatı %23 düşürebiliyorsun. Satın aldığın gibi canlı desteğe yazıp hesap bilgilerini teslim alabilirsin.

Sanki reklam yapiosun gibime geldi yazdkların

OrkunJJ

80+ Silver
Sanki reklam yapiosun gibime geldi yazdkların
Benim sitem değil bende oranın bir müşterisiyim size öneride bulunuyorum reklam değil. Tercih edip etmemek sizin bileceğiniz iş. Ancak bu siteden alacağınız hesap ile PS5 de oynayamayabilirsiniz bilginize.

ridvan k

80+ Bronze
Benim sitem değil bende oranın bir müşterisiyim size öneride bulunuyorum reklam değil. Tercih edip etmemek sizin bileceğiniz iş. Ancak bu siteden alacağınız hesap ile PS5 de oynayamayabilirsiniz bilginize.
Teşekkür ediorm ozaman verdigin bilgiler için

OrkunJJ

80+ Silver
Bir oyuna 420TL vermek bence akıl işi değil. Bu kadar para vermeden korsan şekilde de olmadan tamamen yasal ve orjinal şekilde oynamanın yolunu önerdim.

Ilar

80+ Bronze

Oyun tek oyunculu değil ve oynanışı 80 saatin üzerinde ve oyunu tekrardan oynatmak için bir çok karakter ve farklı silahlara sahip bir oyun.

OrkunJJ

80+ Silver
Oyun tek oyunculu değil ve oynanışı 80 saatin üzerinde ve oyunu tekrardan oynatmak için bir çok karakter ve farklı silahlara sahip bir oyun.
Oyun çok ilgimi çekmediğinden pek araştırmamıştım. Normal hikayeli tek oyunculu oynanan bir oyun sanıyordum.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ilar

Isolation32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
İsmail sen
Oyun çok ilgimi çekmediğinden pek araştırmamıştım. Normal hikayeli tek oyunculu oynanan bir oyun sanıyordum.
side quest takılmadan dümdüz story odaklı gittim 60.2 saatte tamamlamışım hikayeyi new game+ 134 level olarak tekrar başladım sadece malenia da co op takıldım 3 kişi anca kestik onun dışı hikayesi çok güzel tek sorun hikayeyi sana vermiyor oyun incik incik uğraşman gerekiyor birşeyler öğrenmek için , ortalama üstü ingilizcesi olan birisi çok zorlanmaz hikayede.Ve evet değer 420 TL'ye zira 2 katı falan olabilir yakında ek olarak indirime hiç girmeyedebilir...

Top Bottom