Neler Yeni

ELDEN RİNG TAVSİYESİ

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Mert Yıldırım
Beyler selam hiç souls oyunu oynamadım ama Elden Ring almayı düşünüyorum 600 liraya değer mi sizce alınır mı

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,536
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Değer, alınır. Ama oyunu bir crackleyip 5-6 saat oynasan ona göre alsan daha iyi olur. Çünkü sevmezsen bir kere geri dönüşü yok.

Undone

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Samet Tekin
Elden Ring hayatımda oynadığım ilk souls oyunu ve başlamak için en doğru seçim. Bence fiyatına değer ben indirimde 430 tl ye almıştım ama hep indirime girmiyor. Eğer oyunun mekaniklerini anlayana kadar sabredersen uçsuz bucaksız her yeri dolu bir haritada tonla farklı silah ve build ile epik bossları kesebilirsin. Ben oyunu 180 saat oynamışım ama sen farklı buildleri denemek gibi bir çaba içerisine girmezsen daha hızlı bitirirsin. Kısacası çeşitlilik, epik boss savaşları ve sağlam savaş mekanikleri arıyosan yapıştır.

Scheriff

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Berkay Sucu
Beyler selam hiç souls oyunu oynamadım ama Elden Ring almayı düşünüyorum 600 liraya değer mi sizce alınır mı
ilk içeriğin tüketimi 100 saat sürüyor, bütün başarımları yapmış biri olarak söylüyorum ki iyi bir başlangıç olur fakat ilk 10-20 saat açılana kadar uğraşırsın. onun dışında bir zaman sonra çok fazla boss birbirini tekrar eder hale geliyor o da biraz sıkıyor.

Top Bottom