Neler Yeni

Yardım Elektrik bir anda kesilirse SSD Bozulur mu ?

XLostR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Lost Cuk
Elektrik bi anda kesilirse veya sistem açıkken fişini çekersek ssd bozulurmu

milenix

80+ Gold
Baya düşük bir ihtimal ama olamaz değil. Elektronik alet sonuçta hepsi bozulabilir hatta eninde sonunda bozulacak illaki.

XLostR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Lost Cuk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Baya düşük bir ihtimal ama olamaz değil. Elektronik alet sonuçta hepsi bozulabilir hatta eninde sonunda bozulacak illaki.
mesela şuanda hdd var fişi bi anda çekince hiç bir şey olmuyor yani bişi olmaz dimi ssd ye illa bozulucak ama fişi çekmekten bişey olurmu

milenix

80+ Gold
mesela şuanda hdd var fişi bi anda çekince hiç bir şey olmuyor yani bişi olmaz dimi ssd ye illa bozulucak ama fişi çekmekten bişey olurmu
Çok çok çok düşük bir ihtimal. Olabilir ama olması çok beklenmez. HDD de bozulabilir aynı şekilde diğer parçalar da. Elektronik ürün sonuçta.

CemBerat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Cem Berat
HDD nin bozulma ihtimali SSD'den daha fazla ama fişi çekerek kapatmamaya dikkat edin tüm parçalar için zararlı.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,484
İsim
Adem
Hdd de bozulma ihtimali neyse o dur fakat her ssd de var mı bilmiyorum bi ayar açınca daha hızlanıyordu o tarz bir şeyi açtığınız zaman bozulma olmaz fakat mesela son 10dkda yazılan veriler silinebilir kayıp olabilir.

XLostR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Lost Cuk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hdd de bozulma ihtimali neyse o dur fakat her ssd de var mı bilmiyorum bi ayar açınca daha hızlanıyordu o tarz bir şeyi açtığınız zaman bozulma olmaz fakat mesela son 10dkda yazılan veriler silinebilir kayıp olabilir.
ondan sıkıntı olmaz hocam

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,484
İsim
Adem
ondan sıkıntı olmaz hocam
O özelliği açtığınız zaman ani kapanmalarda veri kayıp durumu oluşabiliyor ve firmalar bunu söylüyor zaten o özelliği açarken bir uyarı verir.
Özelliğin ismini inan unuttum ama turbo modu gibi bir şey demek istediğimi anlaşmışsınızdır.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
her seferinde psudan direkt kapıyorum elektriği kesiyorum yani 2 yıldır bir şey olmadı

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,293
İsim
C Ş
Eğer bilgisayar önemli bir iş üzerindeydiyse mesela güncelleme yüklüyorduysa ve tam o anda kesilirse bilgisayarı açtığında başlangıç sorunlarıyla karşılaşabilirsin mavi ekran hatası verebilir. Yani işletim sistemi etkilenebilir ama SSD fazla etkilenmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,944
Üyeler
160,911
Son üye
Can2701
Top Bottom