Yardım elektrikçi internet kablosu çekiyormu

fennys10

80+
Reaksiyon skoru
12
arkadaşlar selamlar 1 aydır internet bağlatamıyorum port sorunu yüzünden ev telefonu alayım belki olur dedim ama yine port yok veremeyiz dediler arkadaşlarımla konuşurken elektrikçi ile konuş oda kablo çekiyor dedi ama bi garipsedim eğerki bilgisi olan varsa yazabilirmi şimdiden teşekkürler iyi forumlar

arkadaşlar selamlar 1 aydır internet bağlatamıyorum port sorunu yüzünden ev telefonu alayım belki olur dedim ama yine port yok veremeyiz dediler arkadaşlarımla konuşurken elektrikçi ile konuş oda kablo çekiyor dedi ama bi garipsedim eğerki bilgisi olan varsa yazabilirmi şimdiden teşekkürler iyi forumlar
Elektrikçi çeker çekmesine ama saha dolabı dibinde olması lazım arada sokak farkı varsa o iş ya zor yada imkansız

yani arayıp sorabilirsiniz tanıdığınız bi elektirikçi var ise ben kendi evime yaptırmıştım elektirikçiye

mesele kabloyu çekmek değil ki port yoksa nereye takacaksın?port olsa zaten gelir kendileri çeker

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,883
Üyeler
185,187
Son üye
mahmutt1
Geri