Yardım türk telekom altyapı

fennys10

80+
Reaksiyon skoru
12
arkadaşlar selamlar eve internet bağlatıcaktım ama port doluluğu var ve bağlatamıyorum sorum şu portlar dolu iken ev telefonu alıp onunla birlikte altyapı kullanabilirmiyim cevap veren herkese şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar...

arkadaşlar selamlar eve internet bağlatıcaktım ama port doluluğu var ve bağlatamıyorum sorum şu portlar dolu iken ev telefonu alıp onunla birlikte altyapı kullanabilirmiyim cevap veren herkese şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar...
Alt yapı kontrolü yaptınız mı acaba?

ben zamanında sadece ev telefonu satın alıp ADSL kullanmıştım. Ama burası önemli sadece ADSL kullanabilirsin.

vdslde kullanılıyor diye duymuştum umarım vardır çünkü yayın vs açma gibi bir fikrim var
Hayır vdsl kullanamazsın dostum sadece 8 mbps adsl. Aslında adsl 16 mbps destekler ama sağlayıcılar maksimum 8 verir. Madem yayın açacaksın özelden yaz sana bi vdsl port ayarlama taktiği veriyim.

Hayır vdsl kullanamazsın dostum sadece 8 mbps adsl. Aslında adsl 16 mbps destekler ama sağlayıcılar maksimum 8 verir. Madem yayın açacaksın özelden yaz sana bi vdsl port ayarlama taktiği veriyim.
nereden yazıcağımı bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

reis benim evde adsl ve vdsl destekliyor ama port yok onu söylemeyi unuttum vdsl 44mb adsl 18mb

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,065
Üyeler
185,218
Son üye
alii7
Geri