elektrikli bisiklet almayı düşünüyorum şehir içi gezmelik ama hangisi iyidir bazı yerlerde okudum 250watt alma bayır çıkamazsın vs. yazıyorlar tam olarak nasıl seçim yapmam lazım önerilerinizi bekliyorum
Ehliyetiniz varsa o fiyata motor almanızı tavsiye ederim hpxam tabii ki sizin kararınızmiyi akşamlsr dilerimelektrikli bisiklet almayı düşünüyorum şehir içi gezmelik ama hangisi iyidir bazı yerlerde okudum 250watt alma bayır çıkamazsın vs. yazıyorlar tam olarak nasıl seçim yapmam lazım önerilerinizi bekliyorum
bu bütçeyle motor almak ne kadar mantıklı tartışılır ayrıca spora tenise denize gitmek için her yere park edebileceğim türde olduğundan bisiklet tercih ettimEhliyetiniz varsa o fiyata motor almanızı tavsiye ederim hpxam tabii ki sizin kararınızmiyi akşamlsr dilerim
elektirkli motor gibi bisikletmi yoksa pedal destekli givimi bisiklet almatı düşünüyesunuzbu bütçeyle motor almak ne kadar mantıklı tartışılır ayrıca spora tenise denize gitmek için her yere park edebileceğim türde olduğundan bisiklet tercih ettim
skyjet robusto premium 750watt satın aldımelektirkli motor gibi bisikletmi yoksa pedal destekli givimi bisiklet almatı düşünüyesunuz
Güzelniş hpcam pedala çok yüklenmenyin bemde sürmüştüm yere uçtum dikkatli ve güle güle kullanın hocamskyjet robusto premium 750watt satın aldım Alıntıyı görüntüle
Hayırlı olsun hocam elektriksiz olarak normal bisiklet gibi düz yolda rahat sürülebiliyor mu? Aslında ince lastiklisini bulsam 750w bende almayı düşünüyordum.skyjet robusto premium 750watt satın aldım Alıntıyı görüntüle
daha teslim almadım yarına kalmış montajı 5 yıldır bisiklet sürmedim bakalım deneyeceğim tek eksiği hidrolik freni yokmuş onu değiştiririm diye düşünüyorum zaten 3-4 ay kullanırım kışın kullanamayacağımdan seneye mart nisan gibi değiştirmeyi düşünüyorum şuan shimano mt200 ön arka takımı 2750-3000tl arasında bulunuyorHayırlı olsun hocam elektriksiz olarak normal bisiklet gibi düz yolda rahat sürülebiliyor mu? Aslında ince lastiklisini bulsam 750w bende almayı düşünüyordum.
sağolasın murat hocam yakışır sanadaHayırlı olsun güle güle kullanın güzelmiş bende beğendim. Bende alacağım bir tane ilerde inşallah.