Elektrikli Bisiklet Önerisi

yerçileği

80+ Silver
Reaksiyon skoru
884
Bütçe
50
elektrikli bisiklet almayı düşünüyorum şehir içi gezmelik ama hangisi iyidir bazı yerlerde okudum 250watt alma bayır çıkamazsın vs. yazıyorlar tam olarak nasıl seçim yapmam lazım önerilerinizi bekliyorum

elektrikli bisiklet almayı düşünüyorum şehir içi gezmelik ama hangisi iyidir bazı yerlerde okudum 250watt alma bayır çıkamazsın vs. yazıyorlar tam olarak nasıl seçim yapmam lazım önerilerinizi bekliyorum

Arkadaşımda bu modelden var, senin bütçenle de kafa kafaya. Yokuşlarda bir problem yaşamıyor, memnun.

bayiiden skyjet robusto premium 750watt satın aldım bakalım hayırlısı yarın montajlanacak teslim alacağım hediyelerle 40k fiyatı tüm şubeler aynı fiyatı söyledi zaten internette 38500 ama uğraşmaya değmez açıkçası yok getir servise kurdur

Ehliyetiniz varsa o fiyata motor almanızı tavsiye ederim hpxam tabii ki sizin kararınızmiyi akşamlsr dilerim

Ehliyetiniz varsa o fiyata motor almanızı tavsiye ederim hpxam tabii ki sizin kararınızmiyi akşamlsr dilerim
bu bütçeyle motor almak ne kadar mantıklı tartışılır ayrıca spora tenise denize gitmek için her yere park edebileceğim türde olduğundan bisiklet tercih ettim

elektirkli motor gibi bisikletmi yoksa pedal destekli givimi bisiklet almatı düşünüyesunuz
skyjet robusto premium 750watt satın aldım
1784226473332.webp

Hayırlı olsun güle güle kullanın güzelmiş bende beğendim. Bende alacağım bir tane ilerde inşallah.

Hayırlı olsun hocam elektriksiz olarak normal bisiklet gibi düz yolda rahat sürülebiliyor mu? Aslında ince lastiklisini bulsam 750w bende almayı düşünüyordum.
daha teslim almadım yarına kalmış montajı 5 yıldır bisiklet sürmedim bakalım deneyeceğim tek eksiği hidrolik freni yokmuş onu değiştiririm diye düşünüyorum zaten 3-4 ay kullanırım kışın kullanamayacağımdan seneye mart nisan gibi değiştirmeyi düşünüyorum şuan shimano mt200 ön arka takımı 2750-3000tl arasında bulunuyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hayırlı olsun güle güle kullanın güzelmiş bende beğendim. Bende alacağım bir tane ilerde inşallah.
sağolasın murat hocam yakışır sanada

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,441
Üyeler
199,360
Son üye
Enormis

Geri