Kanka tarz olarak müzik zevklerimiz benzer gibi bende aynı tür şarkıları çalmak istiyorum ve bende 1 2 ay içinde bir gitar alacağım ona göre bir araştırma yapmak istedim hem pop hem rock tarzı şeyler çalabilmek için pickups olarak hss yi seçtim çünkü bazı bilgili arkadaşlar eğer çeşitli olarak şeyler çalmak istersen senin için daha iyi olur dediler bende pop da çalmak isterim dedim onlarda o zaman hss tam senlik olur dediler. telecaster veya stratocaster(aşağıya bıraktıklarım stratocaster ben telecasterın hss olanı var mı bulamadım) almak senin kararına kalmış bir şey eğer bütçenin tam içinde bir şeyler almak istiyorsan 0 olarak ben sana link bırakayım almanyadan alacağım ben bilgili arkadaşlar bu gitarların çok F/P olduğunu söylediler renk olarak seçenek sana kalmış ama dikkat et aşağıda Pickups:HSS yazması senin için daha iyi olur genelde diğerleri SSS oluyor gitarı amfisiz kullanma olayına gelince de ben bilgisayara bağlıyacağım ses kartlı bir kulaklığın olmalı dediler ben de de hyperx cloud 2 var zaten jak girşini sağlamak için bir dönüştürücü alıp pcye bağlayıp amfi simülasyonu indirip kullanabilirsin demişlerdi onlarda ücretli/ücretsiz olarak değişiyor kaliteli bir şey istersen para verip almak tabi ki de daha iyi olur ve son olarak elektro gitarın yanında çanta, pena, omuz askısı, jak kablosu ve istersen bir de akort ayarlayıcısı alman gerekiyor yani bi 500 de bunlara yaz genelde bunlar gitarla bundle halinde de satılabiliyor yani aşağıya bıraktığım linkte öyle ben onu alacağım
@Letrion hocamıza da önerdim o da onu ya da onun renklerinde bir şey alıcak yani sizin kararınıza kalmış yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
Set Olarak(ben bundan alacağım) :
Bundle offer comprising Harley Benton ST-20HSS SBK Standard Series Electric Guitar Body: Poplar, Bolt-on neck: Maple, Fretboard: Roseacer, Fretboard inlays: Dots, Neck profile: Modern C, Fretboard radius: 305 mm (12"), Scale: 648 mm, Nut width:...
www.thomann.de
Farklı renkte ama daha ucuz sadece Gitar :
Electric Guitar Body: Poplar, Neck: Maple, Neck profile: Modern C, Fretboard: Roseacer, Fretboard radius: 305 mm, Dot fretboard inlays, 22 Frets, Scale: 648 mm, Nut width: 42 mm, Double action truss rod, Pickups: 1x Humbucker and 2x single coils,...
www.thomann.de
Gönderim olayını anlatmayı unutmuşum Alacağınız şeylerin kargo olmadan 120 euroyu geçmemesi gerekiyor bu 120 euronun üstüne 30 euro kargo parası ve bu ikisinin toplamının %20(vergi) si ekleniyor toplam fiyat öyle çıkıyor ya da kargodan da vergi alıyorlar mı tam emin değilim kargodan vergi almıyor olabilirler.