Neler Yeni

Elektro gitar kulaklıkla çalınırmı?

Heren45

80+
Reaksiyon skoru
35
Elektro gitar almak istiyorum ama iyi bi amfinin fiyatı yüksek evde kablolu ve kablosuz kulaklıklarım var kablosuz kulaklığı gitara bağlayanilirmiyim kulaklık sesin performansını düşürürmü?

Elektro gitar almak istiyorum ama iyi bi amfinin fiyatı yüksek evde kablolu ve kablosuz kulaklıklarım var kablosuz kulaklığı gitara bağlayanilirmiyim kulaklık sesin performansını düşürürmü?
elektro gitari ses karti ile bilgisayara baglaman gerekiyor. kulakligini da ses kartina baglaman gerekiyor sesin kulakliga gelmesi icin. kulakliginin kalitesi ve ses kartinin kalitesi alacagin performansi etkiler.

elektro gitari ses karti ile bilgisayara baglaman gerekiyor. kulakligini da ses kartina baglaman gerekiyor sesin kulakliga gelmesi icin. kulakliginin kalitesi ve ses kartinin kalitesi alacagin performansi etkiler.
Hocam alacağım gitarda jak girişi olsa bile olmaz mı

BIAS FX ile güzel olur hocam. Biz kullanıyoruz gayette güzel.

Hocam alacağım gitarda jak girişi olsa bile olmaz mı
gitarın jack girişi çok başka mevzu hocam. arkadaşın bahsettiği bias fxte amfi simülasyonu sizde ses kartı ile gitarı bilgisayara bağlayıp her hangi bi amfi simülasyonu ile ses almalısınız ücretsiz ve başlangıç olarak işinizi görecek amfi simülasyonları var ben size bu konuda yardımcı olabilirim.

Bir ses kartı aracılığıyla kulaklıkla çalabilirsin.

her türlü ses kartı daha iyi
Post automatically merged:

https://amzn.eu/d/bUtuPId şunu önerebilirim F/P

Hocam usb şeklindede 500-600 lirayada usb şeklinde ses kartları var onlar olmazmı?
onlar oyun için gitar jack girişi farklı ve onu işlemeye gücü yetmez. alabileceğiniz ve işinizi görecek minimum ses kartı bu yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,458
Üyeler
173,041
Son üye
ozgunozturk
Geri