Elektro gitarı bilgisayara bağlama

Reaksiyon skoru
324
Elektro gitarı bilgisayarıma nasıl bağlayabilirim acaba?

Niçin bilgisayar'a bağlamak istiyorsunuz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@lşık

Ses kartı ile bunu yapabilirsiniz. Guitar Link gibi aparatlar var fakat alacaksanız Behringerin orijinal Guitar link zımbırtısını almanız lazım 30-50TL'ye satılanların hepsi sahte.

Ses kartı ile bunu yapabilirsiniz. Guitar Link gibi aparatlar var fakat alacaksanız Behringerin orijinal Guitar link zımbırtısını almanız lazım 30-50TL'ye satılanların hepsi sahte.
peki ses kartı olmadan bağlayamazmıyım amfi üzerinden?

Hocam Gitarda kulaklık girişi varsa bu giriş ile AUX kablosu üzerinden PC'den kayıt alabilirsiniz fakat program aracılığıyla efekt verebilir misiniz bilmiyorum.
malesef gitarın üzerinde sadece amfi için giriş var.

Hocam Amfide* kulaklık girişi varsa bu giriş ile AUX kablosu üzerinden PC'den kayıt alabilirsiniz fakat program aracılığıyla efekt verebilir misiniz bilmiyorum.
evet amfide kulaklık girişi var

malesef gitarın üzerinde sadece amfi için giriş var.

evet amfide kulaklık girişi var
Zaten arkadaş bunu kastetmemiş.
Amfiye gitarı bağla eğer kulaklık girişi varsa amfide aux ile onu da PC'ye bağla demiş.

Amfinin üzerinde demek istedim hocam yanlış yazmışım. Düzelttim. amfinin üzerinde kulaklık girişi varsa yapabilirsiniz
cab rig & phones ve line in/streaming girişleri var

Yardımınız için teşekkürler.

Zaten arkadaş bunu kastetmemiş.
Amfiye gitarı bağla eğer kulaklık girişi varsa amfide aux ile onu da PC'ye bağla demiş.
onun için çift aux girişli bir kablo lazım değilmi?

cab rig & phones ve line in/streaming girişleri var
Hocam o Phones girişine AUX kablosunu takacaksın diğer ucunu da bilgisayarın Mikrofon girişine takacaksın daha sonrasında kayıt alabilirsin muhtemelen o gitarla.

Fakat biraz araştırdım Master'ı fazla açarsan ses kartına zarar verebilir falan yazmışlar dikkatli olmakta fayda var. Amfin özellikle de güçlü bir amfiyse ses karına zarar verebilir.
@Evil Belief

Hocam o Phones girişine AUX kablosunu takacaksın diğer ucunu da bilgisayarın Mikrofon girişine takacaksın daha sonrasında kayıt alabilirsin muhtemelen o gitarla.

Fakat biraz araştırdım Master'ı fazla açarsan ses kartına zarar verebilir falan yazmışlar dikkatli olmakta fayda var.
@Evil Belief
Anladım çok sağolun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,039
Üyeler
186,434
Son üye
egeakgn
Geri