kanka adam soru sormus bilmiyorsan gereksiz konusmasigara kullanma bence zararlı gerek yok
0.33ohm TFV18 mesh Coil - 80-140W için derecelendirildi (100-110W'de en iyisi)Tfv 18 model bir elektronik sigara cihazım var Kaç w ta kullansam iyi olur ? Önerilen wat yazıyor mu onda
Benimki arcfox ben hangisine uymam lazım kanka0.33ohm TFV18 mesh Coil - 80-140W için derecelendirildi (100-110W'de en iyisi)
0.15ohm TFV18 Çift Mesh Coil - 80-140W için derecelendirildi (100-110W'da en iyi)
0.33ohm TFV18 RBA Seçeneği - 45-80W olarak derecelendirilmiştir (55-65W'da en iyi) Bastırarak Geçirmeli
Sitede böyle yazıyor. Üstünde önerilen watt yazması lazım zaten.
adam uzun yaşamanın sırlarını sormamış isteyen içer istemeyen içmez konu bu değil bende lise başından beri içiyorum birkaç dakikada olsa kafa dağıtmak için iyi gidiyorsigara kullanma bence zararlı gerek yok
sigara kullanma bence zararlı gerek yok
sadece adamın iyiliği için söylemiştimadam uzun yaşamanın sırlarını sormamış isteyen içer istemeyen içmez konu bu değil bende lise başından beri içiyorum birkaç dakikada olsa kafa dağıtmak için iyi gidiyor
Normal sigarayı bırakmak için mi kullanıyorsun yoksa maksat sigara olsun diye miKanka likitte nikotin falan yok sigarasan kat ve kat zararsız
Nikotin ihtiyacınız yoksa çok tavsiye etmiyorum hocam bende 2 cihaz 6 7 tane de atomizer var sarım yaparak kullanıyorum, uygun watt değerine gelecek olursak hazır coil kullanıyorsanız eğer üzerinde yazan watt değerlerinin üzerine çıkmayın düşük watt kullanmak coil ömrü açısından faydalıdır.Normal sigarayı bırakalı 5 sene oldu maksat günde 10 20 kere çekmek eğlence