Hocam buharkeyf ten coil alacaktım araştırırken sahte dandik klon ürünler sattıklarını söyleyenler vardı diye almamıştımBuharistan ve buharkeyf sitelerini tercih edebilirsin likit ve yedek parçalarımı hep oradan alıyorum ve sorun çıkarmıyorlar
daha 3 gün önce aldım oradan justof gminifit ve indirimli salt likitle 440 a aldım jsutfog minifit şuanda en ucuz cihaz ve yorumlarına b akarsanız gerçektende kaliteli bende memnunum öneririmBuharkeyf0 nasıldır?
HAYIR SAKIN! gümrükten geçse bile deli vergi ödersin türk e sigara sitelerinden alAliexpressten alamaz mıyım? Coolvape ürünleri uygun fiyata satıyor.
vallahi ben 2 kez 3lü paket coil aldım herhangi bir sorun veya dandiklik söz konusu değil di zaten yedek parça alabileceğiniz 2 site var yani alacaksanız mecbursunuz zaten fakat dediğim gibi ben bir sorun yaşamadımHocam buharkeyf ten coil alacaktım araştırırken sahte dandik klon ürünler sattıklarını söyleyenler vardı diye almamıştım
Sizce riske gireyim mi
Elimdeki cihaz joyetech eGrip 2
Coil SS316
Eski ürün olduğu için heryerde bulamıyorum
daha 3 gün önce aldım oradan justof gminifit ve indirimli salt likitle 440 a aldım jsutfog minifit şuanda en ucuz cihaz ve yorumlarına b akarsanız gerçektende kaliteli bende memnunum öneririm
600 civarına önereceğiniz modeller var mıdır? Ayrıca hangi likitleri tercih etmeliyim? 0mg nikotinli kullanıyorum genellikle ve tadı güzel olanları tercih ediyorum sizin önerinizi de bekliyorum.vallahi ben 2 kez 3lü paket coil aldım herhangi bir sorun veya dandiklik söz konusu değil di zaten yedek parça alabileceğiniz 2 site var yani alacaksanız mecbursunuz zaten fakat dediğim gibi ben bir sorun yaşamadım
bu bütçe ile anca smok vape pen 22 veya smok mag baby (690₺) alabilirsin fakat bunların sıkıntılı tarafı tak çıkar pilleri yok , yani otomatik entegre pil ile gelmekte ve mAh olarak düşük kapasite yani gün aşırı şarj etmen gerekir ve doğal olarak 1-2 sene sonra pil değişmi sıkıntı yaratır ben almanı önermem 2-3 sene sana sorun yaratmıcak bir şey almak istersen 800-1000₺ bütçen olmalı. Veya 2. e-sigara satş sitesi var smok-eleaf-vaporesso markaları tercih et bu markaların yedek parçası bol diğer markalar sıkıntı.600 civarına önereceğiniz modeller var mıdır? Ayrıca hangi likitleri tercih etmeliyim? 0mg nikotinli kullanıyorum genellikle ve tadı güzel olanları tercih ediyorum sizin önerinizi de bekliyorum.
Yani bütçeyi arttırıp daha kaliteli ve uzun ömürlü cihazlar mı tercih etmeliyim?bu bütçe ile anca smok vape pen 22 veya smok mag baby (690₺) alabilirsin fakat bunların sıkıntılı tarafı tak çıkar pilleri yok , yani otomatik entegre pil ile gelmekte ve mAh olarak düşük kapasite yani gün aşırı şarj etmen gerekir ve doğal olarak 1-2 sene sonra pil değişmi sıkıntı yaratır ben almanı önermem 2-3 sene sana sorun yaratmıcak bir şey almak istersen 800-1000₺ bütçen olmalı. Veya 2. e-sigara satş sitesi var smok-eleaf-vaporesso markaları tercih et bu markaların yedek parçası bol diğer markalar sıkıntı.
https://esigarakulubu.com/esk-2-el-urun-satisi
ben cihazımı buradan almıştım 2 sene önce hala sorun yaşamadım. likit olarak bir şey demeyeceğim senin keyfine bağlı mesela ben kırmızı meyve tatlarını sevmiyorum daha böyle fresh mentollü limonlu karpuzlu falan olabilir elmalı olabilir o şekil tatları seviyorum genellikle bende 0mg nikotin tercih ediyorum. denemek sana kalmış ama bence mentollü tatları denemelisin
bana göre öyle, evet aylık masraf sadece 150₺ falan olur likit ve coil. Ben bu cihazı kullanıyorum ve tip olarak ta bu tip cihazları kullanmanı tavsiye ederim.Yani bütçeyi arttırıp daha kaliteli ve uzun ömürlü cihazlar mı tercih etmeliyim?
başlangıç cihazları bunlar oluyor ama üstte açıkladığım gibi şarjı fazla gitmiyor buhar performansı ortalama ve değiştirebileceğiniz pili yok yani pil kapasitesi düşük gün sonuna şarj yetmeyebilir. cihazın 1.5 -2 senede bir mutlaka pili yenilenmeli bunu alıp sonra yeni cihaza geçecem diyorsanız ok fakat uzun ömürlü olmaz @BurakReiS @sa9aben de 500-600 civarı bir model arıyorum daha önce hiç kullanmadım başlangıç kiti olarak önerebileceğiniz modellerin linkleri varsa atabilir misiniz?
e sigara - nargile - sigaranargile mi daha zararlı sigara mı yoksa elektrikronik sigara mı
az zararlıdan çok zararlıya doğru sıralar mısınız