Neler Yeni

ELİMDE 10000 TL var bunu nasıl 2 ye katlayabilirim

Rexpow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Yusuf
Merhabalar üniversite ogrnesiciyim oldukça pahalı bir şehirde okuyorum çalışsam bile bazen masraflara yetişemiyorum aileme yük olmamak için bütün bir yaz boyunca para bitirdirim şimdi elimde köşeye attığım yatırım için 10000 TL var bunu nasıl değerlendirebilirim aciksasi bununla birşeyler yapıp pasif bir gelir elde etmek istiyorum ne yapabilirim yardımcı olurmusunuz

Musa00.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Musa
Merhabalar üniversite ogrnesiciyim oldukça pahalı bir şehirde okuyorum çalışsam bile bazen masraflara yetişemiyorum aileme yük olmamak için bütün bir yaz boyunca para bitirdirim şimdi elimde köşeye attığım yatırım için 10000 TL var bunu nasıl değerlendirebilirim aciksasi bununla birşeyler yapıp pasif bir gelir elde etmek istiyorum ne yapabilirim yardımcı olurmusunuz
Haftasonu Almanya 3.ligine 4.5 üst oyna

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Hızlı satılan ürünlerden alıp satabilirsin. Mesela bir arkadaşım vardı yurtta kalıyordu ucuza çakma airpods alıp satıyordu yurttan okuldan arkadaşlarına. Alanlar çakma olduğunu biliyor tabi. Sadece bu değil ikinci el eşyaları takip edersin ucuza satılan birsey varsa hızlı satabilecegin alıp satarsın. Amaç hızlı alıp satmak bir ürün elinde çok beklerse para değerini kaybeder kâr ettiğini sanan edemezsin. Mesela benim elimde bir ürün var 1 ay önce bir teklif geldi reddettim o zaman gram altın 2700 tl idi şuan 2900 küsür ve ben o 1 ay önceki teklife satamıyorum 1 ayda param 3500 tl değer kaybetti. Benim bunlar uğraşacak zamanım yok diyorsan ( gerçekten çok zaman alıyor) en mantıklısı gram altın alıp paranın değerini kaybetmemesini sağlamak.

KAANT10X

80+ Bronze
Valla altın al derdim ama piyasaya göre şu an pahalı. Bir süre döviz de tutup yılbaşında altına geçilebilir.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,603
İsim
Mert Can Ergün

Qbört

80+ Bronze
Yüksek riskli işlerden uzak dur yeter. Amacını kazanmak yerine öğrenmeye bırakırsan en azından yanlış yapma olasılığın azalır. Şu an basit risksiz yatırımları araştırabilirsin. Misal BİST uzun vadeli sağlam hisseler veya altın almak vs. Yatırım tavsiyesi olarak görme araştır ve kendin gör ona göre ufak ufak harekete geçersin. Ve en önemliside kumar oynama net garantisini görebileceğin şekilde hareket et. Mantığına oturmuyorsa araştır yada pas geç.

Mahmut Yılmaz

80+ Silver
bizim u20 takımı iyi gidiyor. şansını deneyebilirsin.
veya ispanyada fabian ruiz gerçeği var. bir sonraki maç gol atacak.
aynı şekilde ronaldonun bir penaltısı var. güvendiğini dene

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Faize yatırabilirsin. Belki aylık çok bir getirisi olmaz ama para paradır sonuçta.

OsmanUCR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Osman Uçar
Haftasonu Samsun fener maçına 3,5 üst + ms2 at keyfine bak (!)

Top Bottom