Neler Yeni

Elimin morarması normal mi ?

Yiğit_B

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yiğit Berk
Spor çıkışı genellikle arkadaşım ile beraber boks makinesine vuruyoruz son 3-4 gündür vurduktan sonra sağ elimin işaret parmağının eklem kısmında bir şişme ve çok az bir morarıklık oluyor bunun sebebi düzgün vuramamamdan mı kaynaklı yoksa elimde bir problem olabilirmi ? Yardımcı olabilirseniz sevinirim

dolaroldu8tl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,650
İsim
Yiğit Emir Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon, PC
Instagram
rexalwst
Steam
yaşıyorum hala
Discord
Rexalest#0427
Spor çıkışı genellikle arkadaşım ile beraber boks makinesine vuruyoruz son 3-4 gündür vurduktan sonra sağ elimin işaret parmağının eklem kısmında bir şişme ve çok az bir morarıklık oluyor bunun sebebi düzgün vuramamamdan mı kaynaklı yoksa elimde bir problem olabilirmi ? Yardımcı olabilirseniz sevinirim
Daha önceden elinizde bir sakatlık yaşadıysanız belki ondandır. Düzgün vuramamanızdan dolayı da olabilir en iyisi bir doktora görünmek derim.

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
bastırınca yada hareket ettirirken çok acı varsa bir doktora görün bence ne olur ne olmaz

Yiğit_B

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yiğit Berk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Daha önceden elinizde bir sakatlık yaşadıysanız belki ondandır. Düzgün vuramamanızdan dolayı da olabilir en iyisi bir doktora görünmek derim.
Evet elimde sakatlık vardı hatta bandajı sökeli 2 hafta falan oldu makineye vurunca çok az bi şişlik ve morarma oluyor ama ağrı pek olmuyor bence hızlı vurucam diye düzgün vuramıyorum

(steel)kerim53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
kerim
Spor çıkışı genellikle arkadaşım ile beraber boks makinesine vuruyoruz son 3-4 gündür vurduktan sonra sağ elimin işaret parmağının eklem kısmında bir şişme ve çok az bir morarıklık oluyor bunun sebebi düzgün vuramamamdan mı kaynaklı yoksa elimde bir problem olabilirmi ? Yardımcı
Bişe olmaz benimde o parmagın ve elin birleştiği o muylu kısımların ikisi patlamıstı(kan aktı)suan hiç bişe yok geçer yani

Azoth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Azoth
Evet elimde sakatlık vardı hatta bandajı sökeli 2 hafta falan oldu makineye vurunca çok az bi şişlik ve morarma oluyor ama ağrı pek olmuyor bence hızlı vurucam diye düzgün vuramıyorum
Dikkat etmek gerek hocam. Bir doktora görünmek en güzel çözümdür. Bende boks’tan dolayı vertigo olmuştum.

dolaroldu8tl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,650
İsim
Yiğit Emir Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon, PC
Instagram
rexalwst
Steam
yaşıyorum hala
Discord
Rexalest#0427
Hocam bi süre vurmayın o zaman 1-2 ay falan öyle zorlamayın sonra vurduğunuzda yine aynısı olursa o zaman doktora gidersiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,484
Üyeler
164,680
Son üye
geceyol31
Top Bottom