Elimin morarması normal mi ?

Yiğit_B

80+
Reaksiyon skoru
0
Spor çıkışı genellikle arkadaşım ile beraber boks makinesine vuruyoruz son 3-4 gündür vurduktan sonra sağ elimin işaret parmağının eklem kısmında bir şişme ve çok az bir morarıklık oluyor bunun sebebi düzgün vuramamamdan mı kaynaklı yoksa elimde bir problem olabilirmi ? Yardımcı olabilirseniz sevinirim

Spor çıkışı genellikle arkadaşım ile beraber boks makinesine vuruyoruz son 3-4 gündür vurduktan sonra sağ elimin işaret parmağının eklem kısmında bir şişme ve çok az bir morarıklık oluyor bunun sebebi düzgün vuramamamdan mı kaynaklı yoksa elimde bir problem olabilirmi ? Yardımcı olabilirseniz sevinirim
Daha önceden elinizde bir sakatlık yaşadıysanız belki ondandır. Düzgün vuramamanızdan dolayı da olabilir en iyisi bir doktora görünmek derim.

bastırınca yada hareket ettirirken çok acı varsa bir doktora görün bence ne olur ne olmaz

Daha önceden elinizde bir sakatlık yaşadıysanız belki ondandır. Düzgün vuramamanızdan dolayı da olabilir en iyisi bir doktora görünmek derim.
Evet elimde sakatlık vardı hatta bandajı sökeli 2 hafta falan oldu makineye vurunca çok az bi şişlik ve morarma oluyor ama ağrı pek olmuyor bence hızlı vurucam diye düzgün vuramıyorum

Spor çıkışı genellikle arkadaşım ile beraber boks makinesine vuruyoruz son 3-4 gündür vurduktan sonra sağ elimin işaret parmağının eklem kısmında bir şişme ve çok az bir morarıklık oluyor bunun sebebi düzgün vuramamamdan mı kaynaklı yoksa elimde bir problem olabilirmi ? Yardımcı
Bişe olmaz benimde o parmagın ve elin birleştiği o muylu kısımların ikisi patlamıstı(kan aktı)suan hiç bişe yok geçer yani

Evet elimde sakatlık vardı hatta bandajı sökeli 2 hafta falan oldu makineye vurunca çok az bi şişlik ve morarma oluyor ama ağrı pek olmuyor bence hızlı vurucam diye düzgün vuramıyorum
Dikkat etmek gerek hocam. Bir doktora görünmek en güzel çözümdür. Bende boks’tan dolayı vertigo olmuştum.

Hocam bi süre vurmayın o zaman 1-2 ay falan öyle zorlamayın sonra vurduğunuzda yine aynısı olursa o zaman doktora gidersiniz.

Geri