selamlar fit yemekte gördüm sabah aç karnına elma sirkesi içmek kilo vermedi işe yarar mı @Evil Belief @Furkan Karagülle
selamlar fit yemekte gördüm sabah aç karnına elma sirkesi içmek kilo vermedi işe yarar mı @Evil Belief @Furkan Karagülle
anime adam kaç kilo verdin ? bu hareketlerle birde sakatlanma olmaz değil mi hiç spor yapmadım 3 senedir
zamanında yapmıştım. Gayet kilo verdim.
Yaklaşık 2 yıl önce 8kg vermiştim 1 hafta da. Fakat sonunda ölü gibi oldum ve bir şey yiyemedim.anime adam kaç kilo verdin ? bu hareketlerle birde sakatlanma olmaz değil mi hiç spor yapmadım 3 senedir
anime adam 30 kilo verirsem yüzüm cidden baya değişirmi şuan 98 im 70 düşeceğim 2 kilo verdim şimdilik ?Yaklaşık 2 yıl önce 8kg vermiştim 1 hafta da. Fakat sonunda ölü gibi oldum ve bir şey yiyemedim.
Ölürsün yapma.anime adam 30 kilo verirsem yüzüm cidden baya değişirmi şuan 98 im 70 düşeceğim 2 kilo verdim şimdilik ?
anime adam normal şekilde vereceğim spor + diyetleÖlürsün yapma.
Welome to zyzz club.anime adam normal şekilde vereceğim spor + diyetle
Bir besin kendi başına kilo verdirmez kilo vermek için kalori açığının olması gerekiyor bunun için spor yapman dengeli beslenmek gerekli.selamlar fit yemekte gördüm sabah aç karnına elma sirkesi içmek kilo vermedi işe yarar mı @Evil Belief @Furkan Karagülle
hacı sen kaç yaşındasın bunları yaptınYaklaşık 2 yıl önce 8kg vermiştim 1 hafta da. Fakat sonunda ölü gibi oldum ve bir şey yiyemedim.