Neler Yeni

Elraen'in kullandığı Discord benzeri uygulama nedir?

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
721
İsim
Rüveyda Akın
Elraen'in Instagram story üzerinden paylaştığı görsellerde, Discord benzeri bir uygulama görünüyor. Bu uygulamayı bulabilir miyiz? İsmi nedir? Bir videosunda görmüştüm ancak unuttum ve şuan da o videoyu hatırlayamıyorum.

Screenshot_20241227_215537_Instagram.jpg
Screenshot_20241227_215533_Instagram.jpg

CrancyLynx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Yunus Emre Arslan
ikiside discord zaten dns değişip kullanıyorlar

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
721
İsim
Rüveyda Akın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
guilded hocam ekipçe kullanıyorlar
Emin miyiz Guilded olduğuna? Ben pek benzetememiştim bir de hatırladığım videoda ALT + TAB atıyordu o sırada görmüştüm ama hatırladığım kadarıyla ismi öyle bir şey değildi sanki. Guilded arayüzü üstteki görselle uyuyor mu?

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,464
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
Emin miyiz Guilded olduğuna? Ben pek benzetememiştim bir de hatırladığım videoda ALT + TAB atıyordu o sırada görmüştüm ama hatırladığım kadarıyla ismi öyle bir şey değildi sanki. Guilded arayüzü üstteki görselle uyuyor mu?
Hocam benim bildiğim guildedı sadece ekiple bir araya gelmek için kullanıyorlar o yüzden 1. fotodaki büyük ihtimal guilded, 2. fotoda ki ise discrod gibi duruyor büyük ihtimal vpnle girmiş ve guilded dışında discorda benzeyen herhangi bir uygulama görmedim.
Arayüz:
1735326965005.png

1735326659293.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

bu arada ben guildede kayıt olamıyorum o yüzden kendim ekran görüntüsü alıp atamıyorum :D

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
721
İsim
Rüveyda Akın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam benim bildiğim guildedı sadece ekiple bir araya gelmek için kullanıyorlar o yüzden 1. fotodaki büyük ihtimal guilded, 2. fotoda ki ise discrod gibi duruyor büyük ihtimal vpnle girmiş ve guilded dışında discorda benzeyen herhangi bir uygulama görmedim.
Arayüz:
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Guilded'i ekiple bir araya gelmek için kullandıklarını biliyorum RR'nin çoğu yayınında aşağıda G logosu gözüküyor ama benzetememiştim teşekkür ederim bu Eightborn sunucusu farklı bir uygulamada olabilir ona hala emin değilim

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,464
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
Guilded'i ekiple bir araya gelmek için kullandıklarını biliyorum RR'nin çoğu yayınında aşağıda G logosu gözüküyor ama benzetememiştim teşekkür ederim bu Eightborn sunucusu farklı bir uygulamada olabilir ona hala emin değilim
pardon fotoları karıştırmışım 2. foto guilded, 1. fotoyu bilmiyorum o.O2

Top Bottom