Yardım Emulatörler Ekran Kartımı Tanımıyor

ÖmerT/

80+
Reaksiyon skoru
54
Ps3 wiiu tarzı eski konsolların emulatörlerini kullanıyorum ama ekran kartımı görmüyorlar ne yapmalıyım oyunlarda doğru dürüst fps alamıyorum dona dona oynamakta istemiyorum kimsenin başınada gelmemiş böyle bir durum ne yapıcam.

Ps3 wiiu tarzı eski konsolların emulatörlerini kullanıyorum ama ekran kartımı görmüyorlar ne yapmalıyım oyunlarda doğru dürüst fps alamıyorum dona dona oynamakta istemiyorum kimsenin başınada gelmemiş böyle bir durum ne yapıcam.
sistem bilgisi ve gpu kısmının görüntüsünü atar mısın emulatör ve aygıt yöneticisi üzerinden

rpcs3 bu aygıt yöneticisinde bulamadım kısaca söylersen onuda atarım

Ekler

• görsel_2026-02-12_004611445.webp
    görsel_2026-02-12_004611445.webp
    6.8 KB · Hit: 17
rpcs3 bu aygıt yöneticisinde bulamadım kısaca söylersen onuda atarım
Ekran kartın nvidia ise nvidia 3d ayarlar kısmından programı elle ekle ve ekran kartına önceliklendir laptop kullanıyorsun gibi geldi Iris Xe olduğuna göre onda dediğim şekilde yapmak zor olabilir

Ekran kartın nvidia ise nvidia 3d ayarlar kısmından programı elle ekle ve ekran kartına önceliklendir laptop kullanıyorsun gibi geldi Iris Xe olduğuna göre onda dediğim şekilde yapmak zor olabilir

sen kralsın ya kaç gündür kasa kasa zar zor oynuyodum oyunu

• Beğen
Reaksiyonlar: GUSE
bu yine bozuldu ne yapmalıyım uygulama içinden yapmam gerek nvidia denetim masasındanda olmadı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,882
Üyeler
188,846
Son üye
erkanca
Geri