sistem bilgisi ve gpu kısmının görüntüsünü atar mısın emulatör ve aygıt yöneticisi üzerindenPs3 wiiu tarzı eski konsolların emulatörlerini kullanıyorum ama ekran kartımı görmüyorlar ne yapmalıyım oyunlarda doğru dürüst fps alamıyorum dona dona oynamakta istemiyorum kimsenin başınada gelmemiş böyle bir durum ne yapıcam.
Ekran kartın nvidia ise nvidia 3d ayarlar kısmından programı elle ekle ve ekran kartına önceliklendir laptop kullanıyorsun gibi geldi Iris Xe olduğuna göre onda dediğim şekilde yapmak zor olabilirrpcs3 bu aygıt yöneticisinde bulamadım kısaca söylersen onuda atarım
Ekran kartın nvidia ise nvidia 3d ayarlar kısmından programı elle ekle ve ekran kartına önceliklendir laptop kullanıyorsun gibi geldi Iris Xe olduğuna göre onda dediğim şekilde yapmak zor olabilir
sen kralsın ya kaç gündür kasa kasa zar zor oynuyodum oyunuEkran kartın nvidia ise nvidia 3d ayarlar kısmından programı elle ekle ve ekran kartına önceliklendir laptop kullanıyorsun gibi geldi Iris Xe olduğuna göre onda dediğim şekilde yapmak zor olabilir
Rica ederimsen kralsın ya kaç gündür kasa kasa zar zor oynuyodum oyunu