Yunuscanemre
80+
- Reaksiyon skoru
- 121
arkadaşlar dünyada oynanan en çok oyun listesini nerden bula bilirim
yorumlaman tamamen yanlış orda milyondan değil bilyondan yani milyardan bahsediyor 1.2 milyar kullanıcı diyorAnlık için google Steam stats,
Ama şöyle bir durum var, tüm oyunlar için data paylaşan bir site var mı? Bilmiyorum.
Keza lol, valorant, wow paylaşmıyor,
Bazı oyunların kendi launcherları var steam'e düşmüyor vs. vs.
Üstteki wikipedia eksik ve yanlış mesela PUBG 3.3m anlık oyuncu görerek steam rekoru kırdı, orada 1.2m diyor ki PUBG mobile daha yüksek rakamları görmüştür.
Tamam orada diyor ki 1.2 milyar ? zaten 1.2m yazmaya çalışırken 1.2b yazdıklarını düşündüm.yorumlaman tamamen yanlış orda milyondan değil bilyondan yani milyardan bahsediyor 1.2 milyar kullanıcı diyor
bilip bilmeden konuşmak kolay tabi
ahhahahah yine bilip bilmeden konuştun 1.2 milyar satmamış 1.2 milyar kullanıcısı var yazıyor.Tamam orada diyor ki 1.2 milyar ? zaten 1.2m yazmaya çalışırken 1.2b yazdıklarını düşündüm.
Sence PUBG 1.2 milyar kopya satmış olabilir mi?
Buna dair bir kaynak var mı?
1 milyar tane satmış video pc oyunu var mı? (tetris, nintendo vb. değil bak pc video oyunu)
Şimdi ben wikipedia'ya girip bir oyuna 10 trilyon tane satmış yazsam inanacaksın yani, hayatta başarılar dilerim.
''bilip bilmeden konuşmak kolay tabi''
Satmadan kullanılmış yani?ahhahahah yine bilip bilmeden konuştun 1.2 milyar satmamış 1.2 milyar kullanıcısı var yazıyor.
''bilip bilmeden konuşmak kolay tabi''
Bak güzel kardeşim orada ister 1.2 milyar satmış desin, ister 1.2 milyar farklı kullanıcı kullanmış desin bu bilgi yanlış.okuduğunu anlamayan 1.2b yi milyon zanneden satılanlar la oynanları ayrı ayrı vermeme rağmen karıştıran sensin ama hata benim ingilizce atmamalıydım kapasiten yeter sanmıştım.
''yanlış anladıysan anladın banane'' deyip devam etmem lazımdı hatanı düzeltmemeliydim.