en çok oynanan oyun listesini nerden bula bilirim ?

SteamDB'nin sitesinde solda gözüküyor

Anlık için google Steam stats,
Ama şöyle bir durum var, tüm oyunlar için data paylaşan bir site var mı? Bilmiyorum.
Keza lol, valorant, wow paylaşmıyor,
Bazı oyunların kendi launcherları var steam'e düşmüyor vs. vs.
Üstteki wikipedia eksik ve yanlış mesela pubg 3.3m anlık oyuncu görerek steam rekoru kırdı, orada 1.2m diyor ki pubg mobile daha yüksek rakamları görmüştür.

Steamin canli gostergesi vardi bakiyim bulursam atarim

Anlık için google Steam stats,
Ama şöyle bir durum var, tüm oyunlar için data paylaşan bir site var mı? Bilmiyorum.
Keza lol, valorant, wow paylaşmıyor,
Bazı oyunların kendi launcherları var steam'e düşmüyor vs. vs.
Üstteki wikipedia eksik ve yanlış mesela PUBG 3.3m anlık oyuncu görerek steam rekoru kırdı, orada 1.2m diyor ki PUBG mobile daha yüksek rakamları görmüştür.
yorumlaman tamamen yanlış orda milyondan değil bilyondan yani milyardan bahsediyor 1.2 milyar kullanıcı diyor
bilip bilmeden konuşmak kolay tabi

yorumlaman tamamen yanlış orda milyondan değil bilyondan yani milyardan bahsediyor 1.2 milyar kullanıcı diyor
bilip bilmeden konuşmak kolay tabi
Tamam orada diyor ki 1.2 milyar ? zaten 1.2m yazmaya çalışırken 1.2b yazdıklarını düşündüm.
Sence pubg 1.2 milyar kopya satmış olabilir mi?
Buna dair bir kaynak var mı?
1 milyar tane satmış video pc oyunu var mı? (tetris, nintendo vb. değil bak pc video oyunu)
Şimdi ben wikipedia'ya girip bir oyuna 10 trilyon tane satmış yazsam inanacaksın yani, hayatta başarılar dilerim.

''bilip bilmeden konuşmak kolay tabi''

Tamam orada diyor ki 1.2 milyar ? zaten 1.2m yazmaya çalışırken 1.2b yazdıklarını düşündüm.
Sence PUBG 1.2 milyar kopya satmış olabilir mi?
Buna dair bir kaynak var mı?
1 milyar tane satmış video pc oyunu var mı? (tetris, nintendo vb. değil bak pc video oyunu)
Şimdi ben wikipedia'ya girip bir oyuna 10 trilyon tane satmış yazsam inanacaksın yani, hayatta başarılar dilerim.

ahhahahah yine bilip bilmeden konuştun 1.2 milyar satmamış 1.2 milyar kullanıcısı var yazıyor.

ahhahahah yine bilip bilmeden konuştun 1.2 milyar satmamış 1.2 milyar kullanıcısı var yazıyor.
Satmadan kullanılmış yani?
Oyunu almamışlar ama oynamışlar?
Güzelmiş nerede bu hizmet bizde satın almadan oynayalım?
Pubg, pubg lite, pubg mobile kullanıcısı sayısı gibi bir açıklama yok orada.
Yani şuna bir açıklama getir?
Orada yazan 1.2b neyin sayısı?
Kaynağı ne? Steam mi? Pubg steam platformu oyunu? Steam'de olmayan kaynak nerede olabilir?

Okuduğunu anlama yetin yeterli değilse benim yapabileceğim hiçbir şey yok sayın kullanıcı.

okuduğunu anlamayan 1.2b yi milyon zanneden satılanlar la oynanları ayrı ayrı vermeme rağmen karıştıran sensin ama hata benim ingilizce atmamalıydım kapasiten yeter sanmıştım.
''yanlış anladıysan anladın banane'' deyip devam etmem lazımdı hatanı düzeltmemeliydim.

okuduğunu anlamayan 1.2b yi milyon zanneden satılanlar la oynanları ayrı ayrı vermeme rağmen karıştıran sensin ama hata benim ingilizce atmamalıydım kapasiten yeter sanmıştım.
''yanlış anladıysan anladın banane'' deyip devam etmem lazımdı hatanı düzeltmemeliydim.
Bak güzel kardeşim orada ister 1.2 milyar satmış desin, ister 1.2 milyar farklı kullanıcı kullanmış desin bu bilgi yanlış.
İkincisi bilgin yetmeyince alıntılamadan korkma,
Son olarak ise rica ediyorum, bana ingilizce, almanca veya Fransızca bir kaynak at, ama kaynak olsun.
Örneğin Steam data bilgisi,
Veya tencent vb. bu bilgilere sahip pubg oyununun 1.2 milyar farklı kullanıcı tarafından oynandığına dair bir belge gönder.
Teşekkür ettim.

Yani Wikipedia 'dan saçma sapan sayfalar gönderme, wikipedia bir bilgi kaynağı değildir, kaynaklı bilginin sunulduğu bir web sitesidir.
Ama senin attığın linkte bilgi yanlış.

Geri