federalper
80+ Silver
En Çok Performansı Verebilecek Custom WIN 10 ISO lazım reviOS un doğru sürümlerini bulamadım yardımlarınızı bekliyorum.
Eğer burdaysa yardımcı olabilir mi ? @Forjest@Forjest nickli arkadaşımız Windows 10'u modluyor diye biliyorum. LTSB 2016'da kurabilirsiniz.
Oynanmış olarak tavsiye ettiğiniz var mı peki ?Oynanmış ISO dosyalarını kurmanızı tavsiye etmem. Windows 10 LTSC kurabilirsiniz.
Hayır, hiçbir oynanmış ISO dosyasını tavsiye etmiyorum. %95'inde virüs var.Oynanmış olarak tavsiye ettiğiniz var mı peki ?
Çok sağ ol bakıyorum şimdi.Windows 10 LTSC Enterprise 1909 64 bit işletim sistemini daha evvel, donanımarsivi forum içerisinde yayımladım. Tüm fonksiyonları aktif ve sadece performansa yönelik tanımlanama yaparak sistemi güncelledim custom özelleştirilmiş güncel iso olarak sundum. Dilerseniz eğer alttaki forum içerisindeki buradan -> konuyu inceleyebilirsiniz. Saygılarımla.
Şuanda ISO yu indiriyorum indirdikten sonraki denyimimi buradan paylaşacağımWindows 10 LTSC Enterprise 1909 64 bit işletim sistemini daha evvel, donanımarsivi forum içerisinde yayımladım. Tüm fonksiyonları aktif ve sadece performansa yönelik tanımlanama yaparak sistemi güncelledim custom özelleştirilmiş güncel iso olarak sundum. Dilerseniz eğer alttaki forum içerisindeki buradan -> konuyu inceleyebilirsiniz. Saygılarımla.
Memnun kalacağınızı şimdiden garanti ederim. 5 Dakikalık kurulum süresiyle en hızlı sistem kurulumunada sahipsiniz ayrıca bu sistemle.Şuanda ISO yu indiriyorum indirdikten sonraki denyimimi buradan paylaşacağım
Yorumları gördükten sonra içime birazcık kurt düştü bir sıkıntı yok değil mi ISO da ?Memnun kalacağınızı şimdiden garanti ederim. 5 Dakikalık kurulum süresiyle en hızlı sistem kurulumunada sahipsiniz ayrıca bu sistemle.
Microsoft iso dosyalarıyla yıllardır oynuyor ve sürekli hata sarmallarıyla dolu düzeltme fix yamaları eklenip esd'li olarak verip indirirken oynanmamışmı oluyor iso dosyaları ? tabii ki oynanmış oluyor. Doğru ve dikkatli bir şekilde temiz iş yapılıyorsa emin olun , indirdiğiniz orijinal tabir edilen, msdn olan iso dosyasından dahi, yüksek performans alabileceğiniz custom doğru yapılandırılmış optimize edilmiş iso dosyaları daha etkin ve seri stabil olarak çalışırlar. Önemli olan, sistemi hazırlayan yapımcı kişinin ne denli temiz iş çıkarttığıyla alakalı bahsettiğiniz durum. Genelleme yapılmaması gerekli bu hususta ki, bir dünya mükemmel çalışmalara imza atmış olan yapımcı mükemmel çalışmaları olan developer master'lar tanıyorum. Ben kendime arşivime popülaritesi yüksek olan sistemleri güncelleyerek, optimize edip sunuyorum. Şu ana kadar binlerce insan indirip kurup kullanıyorlar ( Yandex indirme sayaçlarından, indirme sayılarını görebiliyoruz ) tabii ki kimse zorla indirip kursun diye bir kaide de yok ortada, Dileyen kurar veya kurmaz herkesin kendi bileceği iş.valla bende oynanmış iso tavsiye etmiyorum
Şuanda Rufus dosyası ile ISO yu USB me yazıyorum.K
Microsoft iso dosyalarıyla yıllardır oynuyor ve sürekli hata sarmallarıyla dolu düzeltme fix yamaları eklenip esd'li olarak verip indirirken oynanmamışmı oluyor iso dosyaları ? tabii ki oynanmış oluyor. Doğru ve dikkatli bir şekilde temiz iş yapılıyorsa emin olun , indirdiğiniz orijinal tabir edilen, msdn olan iso dosyasından dahi, yüksek performans alabileceğiniz custom doğru yapılandırılmış optimize edilmiş iso dosyaları daha etkin ve seri stabil olarak çalışırlar. Önemli olan, sistemi hazırlayan yapımcı kişinin ne denli temiz iş çıkarttığıyla alakalı bahsettiğiniz durum. Genelleme yapılmaması gerekli bu hususta ki, bir dünya mükemmel çalışmalara imza atmış olan yapımcı mükemmel çalışmaları olan developer master'lar tanıyorum. Ben kendime arşivime popülaritesi yüksek olan sistemleri güncelleyerek, optimize edip sunuyorum. Şu ana kadar binlerce insan indirip kurup kullanıyorlar ( Yandex indirme sayaçlarından, indirme sayılarını görebiliyoruz ) tabii ki kimse zorla indirip kursun diye bir kaide de yok ortada, Dileyen kurar veya kurmaz herkesin kendi bileceği iş.![]()