1500₺ ye kadar diyor. 1500₺ için yüksek meblağda alışveriş yapmak lazım. Ayrıca bu tarz kartlar yüksek limitli müşterilere veriliyor. 5-10 bin limitli müşteriye normal kart dışında kart vermezlerHocam bu güzel gibi ama yıllık 700 lira çok alıyo ama 1500 ye kadar puan diyor
Şuan ki kartımızda 20k limit var.1500₺ ye kadar diyor. 1500₺ için yüksek meblağda alışveriş yapmak lazım. Ayrıca bu tarz kartlar yüksek limitli müşterilere veriliyor. 5-10 bin limitli müşteriye normal kart dışında kart vermezler
Alışverişlerden falan kazanıyorsun ve o parayla alışverişlerinide ödeyebiliyorsun. Mesela 200₺ chip para ile 200₺ lik bir alışverişini ödeyebilirsinAxessin chip para olayı nasıl işliyor?
20k limite de vereceklerini sanmıyorum. 2-3 yıl önce bile 50k üstüne veriyorlardı. Şimdiye iyice artmıştırŞuan ki kartımızda 20k limit var.
Ne kadar chip para veriyor?Alışverişlerden falan kazanıyorsun ve o parayla alışverişlerinide ödeyebiliyorsun. Mesela 200₺ chip para ile 200₺ lik bir alışverişini ödeyebilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
20k limite de vereceklerini sanmıyorum. 2-3 yıl önce bile 50k üstüne veriyorlardı. Şimdiye iyice artmıştır
Şuan kampanya var. Davet kodu ile üye olunca 150₺ veriyor. Onun dışında pek çok kampanyası var. Geçen 1 yıl boyunca her ay belli bir meblağ Akbank hesabına gönderme sözüne 5000₺ ye kadar chip para veriyordu. Onun dışında geçen gün ablam kredi kartını iptal etmek istedi, iptal etmeyin 250₺ chip para verelim dediler. Davet kodu isterseniz özelden yazabilirimNe kadar chip para veriyor?
Akbank kartım var zaten sadece kart türünü değiştireceğim.Şuan kampanya var. Davet kodu ile üye olunca 150₺ veriyor. Onun dışında pek çok kampanyası var. Geçen 1 yıl boyunca her ay belli bir meblağ Akbank hesabına gönderme sözüne 5000₺ ye kadar chip para veriyordu. Onun dışında geçen gün ablam kredi kartını iptal etmek istedi, iptal etmeyin 250₺ chip para verelim dediler. Davet kodu isterseniz özelden yazabilirim
Onun için uygulamadan vs başvuru gerekiyor. Şansını dene o zamanAkbank kartım var zaten sadece kart türünü değiştireceğim.