En Cringe videolar..

Bu röpörtajlar hergün a haberde , medyada o onla sevgili olmuş a partisi b partisine şunu demiş yerine halkin sesi olmaya çaliştiği için halki birbirine düşürmeyi hedeflemiyor genelde çikan kavgalar malum martinin cahil kesminden çiktiği için pek problem yok
Sen böyle insanları ötekileştirirsen onlar da seni ötekileştirir. Bu da toplumu yozlaştırır.

Günün sonunda olay çıkartanlar aradan çekilir ve sen kavga ettiğinle kalırsın.

Sen böyle insanları ötekileştirirsen onlar da seni ötekileştirir. Bu da toplumu yozlaştırır.

Günün sonunda olay çıkartanlar aradan çekilir ve sen kavga ettiğinle kalırsın.
Benim geleceğimi ekonomi iyi deyip telefon ve araba çokluğunu gösterip yok efendim 10 sene önce çay kuyruğu vardi hastane 5 yildizliydi fln diyicek dayi belirliyicekse ben onu ötekileştiririm bunada hiç kimse karişamaz.

Benim geleceğimi ekonomi iyi deyip telefon ve araba çokluğunu gösterip yok efendim 10 sene önce çay kuyruğu vardi hastane 5 yildizliydi fln diyicek dayi belirliyicekse ben onu ötekileştiririm bunada hiç kimse karişamaz.
Tamam sen ötekileştir, senin de ondan farkını ben çok merak ediyorum.
O da sorgusuz bir düşünceyi savunuyor sen de.
Sen ondan çok farklıymışsın gibi konuşman seni küçük düşürüyor haberin olsun.

Tamam sen ötekileştir, senin de ondan farkını ben çok merak ediyorum.
O da sorgusuz bir düşünceyi savunuyor sen de.
Sen ondan çok farklıymışsın gibi konuşman seni küçük düşürüyor haberin olsun.
Bunca kişi gülüp eğleniyor sanamı batıyor ?

Bunca kişi gülüp eğleniyor sanamı batıyor ?
Batma filan yok kardeşim.
Ben iki tarafında haksız olduğunu, birbirleriyle boşuna kavga ettiklerini söylüyorum.

Ha şu an anladım ki bizim millete kavga etmeyin, boşuna tartışmayın demeyeceksin.
Tamam yiyin birbirinizi. Kavga edin hatta hıncını alamayan 2 sokak ötede birbirini bıçaklasın.

Batma filan yok kardeşim.
Ben iki tarafında haksız olduğunu, birbirleriyle boşuna kavga ettiklerini söylüyorum.

Ha şu an anladım ki bizim millete kavga etmeyin, boşuna tartışmayın demeyeceksin.
Tamam yiyin birbirinizi. Kavga edin hatta hıncını alamayan 2 sokak ötede birbirini bıçaklasın.
Ben burda ülke bu zihniyetten batiyor gelecek fln diyorum boşa, hala birbirinizi biçaklayin diyosun
Sana siradan bir akp seçmeninin zihniyetinden bahsedicem 1- euroyu dolari amerika yükseltiyo 2- yol köprü hastane yapiyor dön bundan 10 sene öncesine hastanelerde bakmiyolardi 3- dön bundan 20 seenne elvelsine çay kuyruğu un kuyruğu vardi cehape döneminde eueueu 4- Ülke çok iyi herkesin evinin önünde 2 3 araba , çikar telefonu aha ayfone ekonomi iyi işte 5- gençlerdeki nasil iş bulamiyola la az yürü iş cikiyo zaten genCLer iŞ begenmiyo 6- reis ne yaparsa doğdudur kim ki düzeni begenmiyosa fetöcüdür

Cevaplar

1- euro dolar biz dişa bağimli olduğumuz için artar ne kadar çok ithal edersek paramiz değer kaybeder ülkeye döviz girerse dolar düşer
2- başka ülkelerde vatandaş devlet sıkıyosa yol yapmasin koltuktan indiririz kafasinda siz gelmişsiniz onu yapti bunu yapti çalişiyo diyosunuz ki işi bu zaten ayriyetten vergimle yapilan yoldan niye parayla geçiyorum biri açiklasin 3- başliyicam cay kuyruğunuzu ben burda geleceğim diyorum adam gelmiş kuyruk diyo 2021 deyiz en kötü ülke olsanda gelişmeye mecbursun bunu anlamiyolar maalesef 4- herkesin evinin önünde 2 araba var demiyelimde torpili olanin evinin önünde 2 3 tane var dersek daha doğru + telefon bir lüks ihtiyaç değil telefonsuz insan dünyayla baği kesiktir telefonsuz dumanlami haberleşicez lan ? Ekonomi alim gücüne göredir torpillinin evinin önündeki 2 arabaya yada dişinden arttirdiği bir vatandaşin aldiği telefonla alakali değil 5- bir genç 20 sene üniversite okuyup asgari ücret okuyamaz bu genç yillarini vermiş yoldan geçen dayi iş yok diyo okula gitmeden 20 yil calişsa sigortasi yatardi bu gencin beyni yokmu herhangi bir yerde deneyiminiz yok diye kabul etmiyolar başka ülkede hoşgeldin burda deneyim kazanirsin umarim kafasinda 6- Reisin her yaptiğini mantikli bulmiyan seçmende var mantikli bulanda o yüzden sözüm mantikli bulana bir insan ful hakli olamaz Ulu önder Atatürk ü severim ama illa onunda hatasi olmuştur ki 7 8 sene evvel tv de bu ülkeyi 2 ayyaş kurdu diyor birisi , seçmende rte Atatürkten sonra en iyi insan diyor /x burdaki denklemi anlamadim :)

kafasinda siz gelmişsiniz
Ben kimsenin tarafında değilim. Cevap vermek için karşındaki insanı cevap verebileceğin bir profil oluşturmaya çalışıyorsun, böyle basit kelime oyunlarından vazgeç.
Sen herkesi birbiriyle denk tutuyorsun.
A partisine oy verenlerin hepsi X fikrine göre vermiyor. Herkesin bir hayat görüşü vardır ve saygı duyulmalıdır. Sen toplumundaki insanları aşağılayarak nereye varmaya çalışıyorsun?
Bende, burada veya internetin herhangi bir yerinde alacağın 2-3 beğeniye tapıyormuşsun gibi bir izlenim oluşturdun.

Anti tez üretmek için üstte bana yaptığın gibi senin görüşünde olmayanları aşağılık/komik bir profil çiziyorsun. Bu sana her zaman kaybettirir.

Ben kimsenin tarafında değilim. Cevap vermek için karşındaki insanı cevap verebileceğin bir profil oluşturmaya çalışıyorsun, böyle basit kelime oyunlarından vazgeç.
A partisine oy verenlerin hepsi X fikrine göre vermiyor. Herkesin bir hayat görüşü vardır ve saygı duyulmalıdır. Sen toplumundaki insanları aşağılayarak nereye varmaya çalışıyorsun?
Bende, burada veya internetin herhangi bir yerinde alacağın 2-3 beğeniye tapıyormuşsun gibi bir izlenim oluşturdun.

Anti tez üretmek için üstte bana yaptığın gibi senin görüşünde olmayanları aşağılık/komik bir profil çiziyorsun. Bu sana her zaman kaybettirir.
Yazdiklarim harici bir kelime çiksin malum partili değildir senin hangi partili olman umrumda değil ama bir partinin vatandaşlarini haksiz olduklari halde savunuyosan sana anlatmam gerek yanlişlarini
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada malum partide görüş yok hepsi koyun

Yazdiklarim harici bir kelime çiksin malum partili değildir senin hangi partili olman umrumda değil ama bir partinin vatandaşlarini haksiz olduklari halde savunuyosan sana anlatmam gerek yanlişlarini
Tamam haklısın (!), son sözüm budur.
Daha da senle tartışmayacağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,239
Üyeler
187,016
Son üye
Fahri Ali
Geri