Neler Yeni

EN DÜŞÜK FİYATA ORTA AYARDA MİNİMUM 60FPS VERECEK SİSTEM ÖNERİSİ

rencas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mert
Bütçe
5
Soru başlıktadır arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. Bütçe belirlemedim orta ayarda 60fps versin üstü olursa artı olmuş olur ama 100fps olsun da işte fiyat olarak 3-5k vereyim gibi bir derdim yok. Monitörü şu şekilde düşündüm :

ASUS TUF GAMING VG249Q1R 23.8" 165Hz 1ms HDMI DP Freesync Premium FHD IPS Gaming Monitör)​

önereceğiniz sisteme uygun monitör önerilerine de açığım. Oynayacağım oyunlar genelde: Last of us, Cyberpunk, Uncharted, RDR2, Spider-man remastered, Hogwarts Legacy şeklinde. Last of us gibi oyunların optimizasyon sorunu olduğunu biliyorum ama benim de isteğim zaten yüksek ve ultra ayarda oynamak değil orta ayarda oynamak. Düşük ayarda daha fazla fps al bütçeden kıs gibi bir düşüncem de yok. Toplama sistem değil hazır sistem ya da özelleştirilmiş hazır sistem önerisi rica edeceğim. Özelleştirilmişi önerirseniz de sistem linkiyle beraber neleri özelleştireyim belirtirseniz sevinirim. Ek olarak piyasada güven sahibi olmayan parça tercihleri olmasın lütfen belirtmek istedim. Son olarak da bütçeyi olabildiğince düşük tutarsak sevinirim. Biraz uzun oldu herkese iyi günler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,076,186
Üyeler
170,987
Son üye
ENC0RE
Top Bottom