fall guysSistemim kötü değil ama sadece telefon internetim var. Bu yüzden Epic games ten önereceğiniz oyunlar var mı?
Telefon ortalama bir şeyse PPSSPP emülatörü indirip God of War Chains of Olympus ve Ghost of Sparta oynayabilirsin ortalama 1-1,5 GB oyunlar. PC'de de var emülatör.Sistemim kötü değil ama sadece telefon internetim var. Bu yüzden Epic games ten önereceğiniz oyunlar var mı?
Yazmayı unutmuşum offline oyunlar arıyorum.
skul bilmem ne slayer gibi bir oyun vardı o oyun çok yer kaplamaz bence.Sistemim kötü değil ama sadece telefon internetim var. Bu yüzden Epic games ten önereceğiniz oyunlar var mı?
Kanka her oyun nerdeyse 5 gb üstüSistemim kötü değil ama sadece telefon internetim var. Bu yüzden Epic games ten önereceğiniz oyunlar var mı?
Oyunları telefondan falan satın almak gerekiyor mu hocam ?Telefon ortalama bir şeyse PPSSPP emülatörü indirip God of War Chains of Olympus ve Ghost of Sparta oynayabilirsin ortalama 1-1,5 GB oyunlar. PC'de de var emülatör.
Hayır, m.coolrom veya vimm's lair sitelerini kullanabilirsin. İndirince PPSSPP uygulamasını aç Yükle tıkayıp iso dosyasını seç.Oyunları telefondan falan satın almak gerekiyor mu hocam ?
şimdi uygulamayı yükleyeceğim sonra dediğiniz sitelerden oyunları mı yükleyeceğimHayır, m.coolrom veya vimm's lair sitelerini kullanabilirsin. İndirince PPSSPP uygulamasını aç Yükle tıkayıp iso dosyasını seç.