Perfectshot06
Moderatör
Dahası
Evet dostlar saat tam 6'da söylediğim yemek an itibariyle 2.5 saattir gelmedi. Sizin rekorunuz kac?
3 saat gelmemişti aradım hata olmuş sistemde gözükmüyor dediler yarım saat sonra geldi, toplam 3.5 saat sürdü yaniEvet dostlar saat tam 6'da söylediğim yemek an itibariyle 2.5 saattir gelmedi. Sizin rekorunun kac?
Alıntıyı görüntüle
3.saate doğru gidiyoruz bakalım.3 saat gelmemişti aradım hata olmuş sistemde gözükmüyor dediler yarım saat sonra geldi, toplam 3.5 saat sürdü yani
Gülücüğü görünce patladım,benim en geç 40 dakika falan.Evet dostlar saat tam 6'da söylediğim yemek an itibariyle 2.5 saattir gelmedi. Sizin rekorunuz kac?
Alıntıyı görüntüle
4 saat. Artık ümidi kesmiştim ve dışarıdan yemek yerine evde kendim bir şeyler yapıp yemiştim. Zaten iptal de ettirmiştim.Evet dostlar saat tam 6'da söylediğim yemek an itibariyle 2.5 saattir gelmedi. Sizin rekorunuz kac?
Alıntıyı görüntüle
Ben hiç sorun yaşamadım maksimum 40 dk falan oldu daha üstü olmadı ama Trendyol Yemekle pek bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum sonuçta siz hangi uygulamadan sipariş verirseniz verin restoran getiriyor sizin yemeğinizi, Trendyol onlarla iletişime geçiyor adamlar tamam getireceğiz diyorlardır muhtemelen.Evet dostlar saat tam 6'da söylediğim yemek an itibariyle 2.5 saattir gelmedi. Sizin rekorunuz kac?
Alıntıyı görüntüle