Neler Yeni

Yardım En Güvenli iPhone 13 Nereden Alınır?

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,709
İsim
Yavuz

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,464
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
https://www.sikayetvar.com/iphone/iphone-ekranda-biranda-isik-patlamasi sorun bu hocam günde veya 2 günde bir oldugunu dusunun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bu linkteki sorun mevcut daha çok instayla whatsapp arasında gidip gelirken oluyor sizce ne yapılmalı ?
Evet hocam bunun konusunu görmüştüm diğer oyunlarda veya programlarda olmuyorsa instagram ile alakalı bi durum olabilir ama şöyle bir şey var bu durum ileride artar mı artmaz mı bilemiyoruz en sağlıklısı değişim talep etmek olur herhalde iade yerine hepsiburada ile iletişime geçip değişim talep edebilirsiniz bana göre iade edip başka bir siteden satın alınacak bi durum yok ortada

Evet hocam bunun konusunu görmüştüm diğer oyunlarda veya programlarda olmuyorsa instagram ile alakalı bi durum olabilir ama şöyle bir şey var bu durum ileride artar mı artmaz mı bilemiyoruz en sağlıklısı değişim talep etmek olur herhalde iade yerine hepsiburada ile iletişime geçip değişim talep edebilirsiniz bana göre iade edip başka bir siteden satın alınacak bi durum yok ortada
Bozuk gönderdiler diyince ben komple ekran mekran yok sandım 😂

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Ahmet

Bozuk gönderdiler diyince ben komple ekran mekran yok sandım 😂
hocam değişim için servis raporu istiyorlar onu da sordum ama servis raporunda sorun gözükürse değiştiriyorlarmış uğraşmaya değmez gibi duruyor

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,464
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
hocam değişim için servis raporu istiyorlar onu da sordum ama servis raporunda sorun gözükürse değiştiriyorlarmış uğraşmaya değmez gibi duruyor
Anladım hocam karar sizin artık geçmiş olsun tekrardan

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,443
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Amazondan alabilirsin ben amazondan telefon almıştım bir ay sonra aldığım dönemde daha ucuzunun satıldığını tespit ettik deyip farkı ödediler. Onun dışında Mediamarkt ve Vatan

SycsıoN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Hasan uluk
15pro kullanıyorum daha önce iphone 13 te kullandım.Neredeyse tüm telefonlarımı vatandan aldım hiçbir sorun yaşamadım.

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,464
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
Amazondan alabilirsin ben amazondan telefon almıştım bir ay sonra aldığım dönemde daha ucuzunun satıldığını tespit ettik deyip farkı ödediler. Onun dışında Mediamarkt ve Vatan
19 ekimde 36 bin küsüre almıştım şuan 33 bin küsür farkı verirler mi acaba😃

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,443
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
19 ekimde 36 bin küsüre almıştım şuan 33 bin küsür farkı verirler mi acaba😃
Bana kampanya döneminde daha ucuz olduğu tespit ettik deyip verdiler. Akakçeden bakıyorum 19 Ekim'de en düşük 36.300 lira gözüküyor vermeyebilirler. Lakin destekle iletişime geç belki verirler bana iletişim kurmadan direkt verdiler.

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,464
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
Bana kampanya döneminde daha ucuz olduğu tespit ettik deyip verdiler. Akakçeden bakıyorum 19 Ekim'de en düşük 36.300 lira gözüküyor vermeyebilirler. Lakin destekle iletişime geç belki verirler bana iletişim kurmadan direkt verdiler.
Haa evet hatırladım onu, bi sorayım hala geçerli mi diye de sanmam zaten geçerli olsaydı seninki gibi bana da yazarlardı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,486
Üyeler
163,504
Son üye
Alihm
Top Bottom