En Hızlı İşletim Sistemi?

Nopoleon

80+
Reaksiyon skoru
44
Herkese iyi akşamlar;
Benim eski leptobumda 2gb ram var içinde win10 yüklü ve çok yavaş gerçekten onun için yeni bir işletim sistemi arıyorum
hızlı ve performanslı, zaten beklentim çok bişi değil chroma girsin film izletsin belki word de birkaç yazı yazayım istiyorum
işletim sistemi önerilerini bekliyorum teşekkürler.

Herkese iyi akşamlar;
Benim eski leptobumda 2gb ram var içinde win10 yüklü ve çok yavaş gerçekten onun için yeni bir işletim sistemi arıyorum
hızlı ve performanslı, zaten beklentim çok bişi değil chroma girsin film izletsin belki word de birkaç yazı yazayım istiyorum
Windows 8.1 kur. Laptop marka model nedir? RAM'i 4 GB yapsan NTLite ile düzenlenmiş Windows 10 işini görür aslında.

Herkese iyi akşamlar;
2GB İçin 32bit Sistem Gerekli Ve En İyi 32bit İşletim Sistemide Windows 7 Starter Bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2023 Güncel Windows 7 Starter İstersende Buyur Linkleri ;

Rar Şifresi ; www.warezturkey.net

Ekler

• IMG_20230304_214741.jpg
    IMG_20230304_214741.jpg
    2.3 MB · Hit: 70
Windows 8.1 kur. Laptop marka model nedir? RAM'i 4 GB yapsan NTLite ile düzenlenmiş Windows 10 işini görür aslında.
Nt lite ile nasıl düzenliyoruz neler yapmamız gerekiyor yardımcı olma şansınız var mı
8gb ramim var azaltabildiğim kadar azaltmaya çalışıyorum ram ve işlemci kullanımını

Nt lite ile nasıl düzenliyoruz neler yapmamız gerekiyor yardımcı olma şansınız var mı
8gb ramim var azaltabildiğim kadar azaltmaya çalışıyorum ram ve işlemci kullanımını
Bunu anlatamam hocam çok uzun. Kısaca özet geçeyim Windowsta kullanmadığımız ayarları kaldırabiliyoruz. Youtube üzerinden NTLite ile Windows 10 düzenleme yazarsan o videolara göz atabilirsin.

Son düzenleme:
Bunu anlatamam hocam çok uzun. Kısaca özet geçeyim Windowsta kullanmadığımız ayarları kaldırabiliyoruz. Youtube üzerinden NTLite ile Windows 10 düzenleme yazarsan o videolara göz atabilirsin.
chromeOS yüklemeyi denedim olmadı

Herkese iyi akşamlar;
Hocam benim eski pc de linux mint var windows 7 den geçtim baya hızlandı video izlemek vb. işlerde kullanılabiliyor rahat rahat

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,698
Üyeler
183,878
Son üye
deniz178
Geri