Neler Yeni

En Hızlı İşletim Sistemi?

Nopoleon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Emirhan Boyraz
Herkese iyi akşamlar;
Benim eski leptobumda 2gb ram var içinde win10 yüklü ve çok yavaş gerçekten onun için yeni bir işletim sistemi arıyorum
hızlı ve performanslı, zaten beklentim çok bişi değil chroma girsin film izletsin belki word de birkaç yazı yazayım istiyorum
işletim sistemi önerilerini bekliyorum teşekkürler.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,984
İsim
Emre Zengin
Herkese iyi akşamlar;
Benim eski leptobumda 2gb ram var içinde win10 yüklü ve çok yavaş gerçekten onun için yeni bir işletim sistemi arıyorum
hızlı ve performanslı, zaten beklentim çok bişi değil chroma girsin film izletsin belki word de birkaç yazı yazayım istiyorum
Windows 8.1 kur. Laptop marka model nedir? RAM'i 4 GB yapsan NTLite ile düzenlenmiş Windows 10 işini görür aslında.

Nopoleon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Emirhan Boyraz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Windows 8.1 kur. Laptop marka model nedir? RAM'i 4 GB yapsan NTLite ile düzenlenmiş Windows 10 işini görür aslında.
hometech marka laptop ram yükseltmek maaliyetli olur

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,984
İsim
Emre Zengin
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Forumer Thor
Herkese iyi akşamlar;
2GB İçin 32bit Sistem Gerekli Ve En İyi 32bit İşletim Sistemide Windows 7 Starter Bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

2023 Güncel Windows 7 Starter İstersende Buyur Linkleri ;

Rar Şifresi ; www.warezturkey.net

Nopoleon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Emirhan Boyraz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ekler

• IMG_20230304_214741.jpg
    IMG_20230304_214741.jpg
    2.3 MB · Hit: 55

EmirkanS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emirkan Şenel
Nt lite ile nasıl düzenliyoruz neler yapmamız gerekiyor yardımcı olma şansınız var mı
8gb ramim var azaltabildiğim kadar azaltmaya çalışıyorum ram ve işlemci kullanımını

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,984
İsim
Emre Zengin
Nt lite ile nasıl düzenliyoruz neler yapmamız gerekiyor yardımcı olma şansınız var mı
8gb ramim var azaltabildiğim kadar azaltmaya çalışıyorum ram ve işlemci kullanımını
Bunu anlatamam hocam çok uzun. Kısaca özet geçeyim Windowsta kullanmadığımız ayarları kaldırabiliyoruz. Youtube üzerinden NTLite ile Windows 10 düzenleme yazarsan o videolara göz atabilirsin.

Son düzenleme:

EmirkanS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emirkan Şenel
Bunu anlatamam hocam çok uzun. Kısaca özet geçeyim Windowsta kullandığımız ayarları kaldırabiliyoruz. Youtube üzerinden NTLite ile Windows 10 düzenleme yazarsan o videolara göz atabilirsin.
Cok teşekkür ederim <3

Nopoleon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Emirhan Boyraz
Bunu anlatamam hocam çok uzun. Kısaca özet geçeyim Windowsta kullanmadığımız ayarları kaldırabiliyoruz. Youtube üzerinden NTLite ile Windows 10 düzenleme yazarsan o videolara göz atabilirsin.
chromeOS yüklemeyi denedim olmadı

Montofteam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
705
İsim
Eren
Herkese iyi akşamlar;
Hocam benim eski pc de linux mint var windows 7 den geçtim baya hızlandı video izlemek vb. işlerde kullanılabiliyor rahat rahat

Nopoleon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Emirhan Boyraz

Montofteam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
705