Neler Yeni

En iyi antivürüs programı tartışalım

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,564
İsim
ismail
Malwarebytes kullanıyorum sadece.Korsan bir şey de kullanmadığımdan daha üstüne gerek duymadım.

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
Kaspersky kullanıyorum, bir yıllık paketini 280₺ ye aldım gayet memnunum.

121709

80+ Silver

The Semih

80+ Gold
Kendi deneyimlere göre Bitdefender en iyisi

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
Norton ve kaspersky deniyor çoğunlukla. Kaspersky pazarlamasını güzel yaptığı için ülkemizde bu kadar biliniyor. Ben de kullandım 2 yıl, memnundum. Daha sonra fiyatları uçtu. Yakın zamanda özel fiyat politikası uyguladılar. Zamlandı ama hala uygun fiyatta.
Norton için ise iş yerimde kullanıyoruz, ofiste. Kaspersky'dan sonra arayüzü pek çekici gelmedi. Başka bir arkadaşım da şahşi bilgisayarında norton kullanıyor. İkisinden birini seçebilirsin. İkisini de aç, planlarına bak hangisi uygun geliyorsa öyle al. Tavsiyem 2 ila 3 ve hatta zorlayıp 5 yıllık alman. Fiyatlar fırlayabilir.

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
611
İsim
Emre Altun
Şimdiye kadar hiçbir bilgisayarımda antivirüs kullanmadım. Windowsun kendi güvenliği neyse o. Şimdiye kadar da bilgisayarıma virüs bulaştırmadım. Bir şey indireceğim zaman güvenilir sitelerden indirme yapıyorum. Çok gerekli bir şey mi bu virüs programları bence pc kullanmasını çok bilmeyen. Orta ve az düzeyde bilen kullanıcılar için bence.

Top Bottom