Neler Yeni

En iyi Arkadaşımla Küstüm

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
O şahsiyet ile İki buçuk yıl önce tanıştım Kendisinin iyi gününle kötü gününle destek oldum yeri geldi ona yüksek miktarlarda karşılıksız borç verdim yeri geldi kendisini kariyerinde destekledim yeri geldi onu korudum aramızda iyi ilişkiler vardı birlikte bir çok zaman geçirdim ama her iyi masalın bir sonu vardır onun bir arkadaşı var benden bile daha yakınlar ve en eski arkadaşı ona K diyeceğim Şimdi K bir dedikodu duymuş işte kendisine ben hakaret etmişim onun hakkında arkasında konuşmuşum ki öyle bir şey asla yapmadım ben asla Dedikodu yapmam ve yapılmasını sevmem söyleyeceğim bir şey varsa direk insanın yüzüne söylerim

neyse o onları duymuş ve benim arkadaşıma anlatmış şimdi ikili en yakın arkadaşlar benden bile eski dostlukları var neyse arkadaşım sinirlenmiş üstüne o K Şahsiyeti Yalan bilgileri Zaten yalan ama üstüne abartı bir şekilde anlatmış neyse bende olaylardan habersin yanlarına gidiyorum bir kaç gün sonra benim eski arkadaşım uykusuzmuş uykusuz olunca daha agresif oluyor neyse bana bir anda bağırmaya kapıları kırmaya ve hak etmediğim sözleri bana yakışırdı normalde pek umursamazdım ancak kendisi bana söylediği söz o beni kırdı Kendisinin beni Kullandığını ve beni asla bir arkadaşı olarak görmediğini söyledi o söz beni yürekten paramparça etti Çünkü bir itiraf gibiydi Yani Sık kendisi destekleyim diye arkadaşlık kurmuş benimle ve kendisi onu itiraf etti.. O olaydan sonra yaklaşık 4 ay görüşmedim

O 4 ay süreçte kendisi O dedikodularının Yalan olduğunu ve öyle bir şey yapmadığımı anlamış üstüne K Şahsiyetinin Abartı bir şekilde söylediğini anlamış Neyse Sonradan beni araştırmış neredeyim ne yapıyorum diye o sırada onu söylemiş işte yanıma gelirse ondan özür dillerim demiş lan ben diye yanına ben geliyorum git sen evime gel lan allah allah ya hayır duyduğuma göre onu egolu bir şekilde söylemiş

O sırada O Şahsiyet ve K Şahsiyeti ikisinde Cinsiyeti Kadın o arada Zaten erkek olsalardı büyük ihtimalle öyle bir olay yaşanmazdı Neyse Şimdi Kendisi zaten itiraf etti beni kullandığını ve Kendisinin o egolu özür açıklaması bence bana ne yapmam gerektiğini söylüyor kendisi ile barışmak gibi bir amacım yok ancak sizce ne yapmalıyım ?

O sırada kendileri tek arkadaşım olurdu eskiden.

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bide özür dilemek için ayağına gitmeni istiyor ya kesinlikle yüzüne bile bakma
Kendisi zaten beni kullandığını itiraf etti üstüne özür dilemesi için ben ayağına gideceğim yok ya öyle bir cennet daha bulunmadı

Besim Tibuk

80+ Gold
İnsanları tanışırken değil, tartışırken anlarsın. Senin için hayırlısı olmuş. Böyle birisi artık yanında olmayacak, bir de öyle bak.

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
İnsanları tanışırken değil, tartışırken anlarsın. Senin için hayırlısı olmuş. Böyle birisi artık yanında olmayacak, bir de öyle bak.
Katılıyorum bende Tartışma esasında Aynı düşündüm Normalde öyle bir konuyu açmam Forumda ancak Dediğim gibi en son Yanına gelmeni istemiş ondan dolayı biraz sinirlendim ve açmış durumdayım konuyu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geç de olsa böyle birinden kurtulmuşsunuz. Besim hocamın da dediği gibi, bir de bu açıdan bakmak lazım.
Umutsuz bir vakaydı.

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,592
İsim
Memati Baş
çağır ayağına gelsin gelmezse büyüklük davet etmektir küçüklük gelmemektir de sonra boşver onu.

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,945
Üyeler
159,692
Son üye
Xe0nn