En İyi B550 anakart hangisidir.

Carbon bu arada şu anki fiyatına kesinlikle alınmaz 2000 liraya satılıyor ben gaming gecesinden 1700 e aldım

Carbon bu arada şu anki fiyatına kesinlikle alınmaz 2000 liraya satılıyor ben gaming gecesinden 1700 e aldım
o günki fırsatı bende gördüm alacaktım ama gamıng edge onerildi.

r7 5800x ve Gamıng edge kullanacağım bende
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şu an piyasada tuhaf bir şekilde gamıng carbon daha ucuz edge ye gore
Indirime girmiş

o günki fırsatı bende gördüm alacaktım ama gamıng edge onerildi.
Carbon özellik olarak daha iyi USB portu falan daha fazla RGB de var üstünde o yüzden aldım. VRM sıcaklıkları çok umrumda değildi çünkü iki anakart da Ryzen 9 3950x kaldırabiliyor. Daha ne lazım ki?

MPG B550 GAMING CARBON WIFI kağıt üzerindeki özelliklere göre en iyi B550 chipsetli MSI anakart ama VRM sıcaklık testinde (Hardware Unboxed'ın videosu) MPG B550 GAMING EDGE WIFI daha serin çalışıyor :D.
En üst işlemciyle bile sorun yaşamadan kullanabiliyorsan MPG B550 GAMING CARBON WIFI'a gerek yok, MPG B550 GAMING EDGE WIFI yeterli.

Evet, öyle gibi, en azından Ryzen 9 3950X 200 Watt config'inde öyle.
Gaming Edge çok güzel bir anakart, en azından bana gayet yetiyor.

En iyisi şu an B550 AORUS MASTER, VRM olarak çok üst düzey, ama ön USB Type-C yok, garip :D.
Abi benim konuyu dile getirmeye üzülüyorum valla :D B550-F WIFI modelinde TYPE-C ve ARGB eksikliğini görmem gibi olmuş :D

Indirime girmiş

Carbon özellik olarak daha iyi USB portu falan daha fazla RGB de var üstünde o yüzden aldım. VRM sıcaklıkları çok umrumda değildi çünkü iki anakart da Ryzen 9 3950x kaldırabiliyor. Daha ne lazım ki?
vallahi anakart konusunda pek bilgim olmadığı için bir şey diyemiyorum iksini de alabilirim
@crazyreign hocam işin erbabı olmuş o ne derse o

bana göre en iyi b550 gigabyte aorus master,sonra rog b550-e gaming.Fakaty ikisi arasında büyük bir fark olduğunu zannetmiyorum mosfet olarak ikisi de çok üst düzey bence burda seçim yaparken dikkat edilmesi gereken kullanıcının beğendiği markayı seçmesi :)

MSI ürünlerini almayın diyecem yazılım ve sıcaklık sorunlarından dolayı linç yiyeceğimi düşünerekten demiyorum.

@crazyreign Hwinfo ya bakarken bir şey buldum ne olduğunu bilmiyorum ama 216 derece yazıyor ne bu?

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    5.8 KB · Hit: 36
@crazyreign x670 de chipset fanı olmayacaklar diyorlar doğrumudur ? ve "Asus Rog Strix modelinde TYPE-C olurmu" tamam tamam bunu demeyecem :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,683
Üyeler
187,228
Son üye
bfayh
Geri