Moderatör seçebiliyor zaten.Buradaki en iyi cevap sistemini çok sığ buluyorum. En azından moderatörler de seçebilsin. Niye sadece tek bir kişi seçebiliyor ki?
Ayrıca teknik destek için ayrı kategoriler açılmalı. Mavi ekran uygulama hataları vs.
Sadece Mehmet abi seçebiliyor.Moderatör seçebiliyor zaten.
Hayır, Moderatörler de seçebiliyorlar.Sadece Mehmet abi seçebiliyor.
Hayır. Sadece Mehmet Yılmaz seçiyor.Hayır, Moderatörler de seçebiliyorlar.
Erdem abi, sadece Mehmet abi seçebiliyor. Sorabiliriz istersen.Hayır, Moderatörler de seçebiliyorlar.
Ben haketmiyorum mesela bu kadar reaksiyonu, fakat benim de 1-2 en iyi cevabım yok mesela. Bence modlar bakabilmeli en iyi cevaplara.EN İYİ ismini hak etmesi için gelen her rapora bu ünvan verilmiyor. Ayrıca yollanan raporların %99'ı soru konusu olmayan şeylerden geliyor. 1000 mesajı olan birinin 50-60 tane en iyi cevap ödülü olmayacak yani. Reaksiyon kısmı yeterince suistimal edildi zaten.
Modların seçmesi bir şeyi değiştirmez. Benim belirlediğim şeylere göre seçecekleri için 0 ise yine 0 kalacaktın.Ben haketmiyorum mesela bu kadar reaksiyonu, fakat benim de 1-2 en iyi cevabım yok mesela. Bence modlar bakabilmeli en iyi cevaplara.
Konuyla alakasız olacak ama reaksiyon skorunu kaldırmayı düşünüyor musunuz?EN İYİ ismini hak etmesi için gelen her rapora bu ünvan verilmiyor. Ayrıca yollanan raporların %99'ı soru konusu olmayan şeylerden geliyor. 1000 mesajı olan birinin 50-60 tane en iyi cevap ödülü olmayacak yani. Reaksiyon kısmı yeterince suistimal edildi zaten.