Neler Yeni

En iyi cevap sistemi geliştirilmeli

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

39121

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Buradaki en iyi cevap sistemini çok sığ buluyorum. En azından moderatörler de seçebilsin. Niye sadece tek bir kişi seçebiliyor ki?

Ayrıca teknik destek için ayrı kategoriler açılmalı. Mavi ekran uygulama hataları vs.

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Buradaki en iyi cevap sistemini çok sığ buluyorum. En azından moderatörler de seçebilsin. Niye sadece tek bir kişi seçebiliyor ki?

Ayrıca teknik destek için ayrı kategoriler açılmalı. Mavi ekran uygulama hataları vs.
Moderatör seçebiliyor zaten.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,903
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
EN İYİ ismini hak etmesi için gelen her rapora bu ünvan verilmiyor. Ayrıca yollanan raporların %99'ı soru konusu olmayan şeylerden geliyor. 1000 mesajı olan birinin 50-60 tane en iyi cevap ödülü olmayacak yani. Reaksiyon kısmı yeterince suistimal edildi zaten.

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Katılıyorum

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
Playstation,Racing,Pc toplama
EN İYİ ismini hak etmesi için gelen her rapora bu ünvan verilmiyor. Ayrıca yollanan raporların %99'ı soru konusu olmayan şeylerden geliyor. 1000 mesajı olan birinin 50-60 tane en iyi cevap ödülü olmayacak yani. Reaksiyon kısmı yeterince suistimal edildi zaten.
Ben haketmiyorum mesela bu kadar reaksiyonu, fakat benim de 1-2 en iyi cevabım yok mesela. Bence modlar bakabilmeli en iyi cevaplara.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,903
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Ben haketmiyorum mesela bu kadar reaksiyonu, fakat benim de 1-2 en iyi cevabım yok mesela. Bence modlar bakabilmeli en iyi cevaplara.
Modların seçmesi bir şeyi değiştirmez. Benim belirlediğim şeylere göre seçecekleri için 0 ise yine 0 kalacaktın.

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
Konuyla alakasız olacak ama reaksiyon skorunu kaldırmayı düşünüyor musunuz?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom