Modding En iyi formatı nasıl atarım ?

FareV

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
229
Merhaba arkadaşlar, öncelikle sağlıklı ve iyi günler dilerim.
Sorum şu w10 kullanıyorum ayarlar kısmından format atmak mı daha mantıklı yoksa usb ile format atmak mı daha mantıklı.
Bir şey değişiyor mu?
Soruma cevap verenlere teşekkür ederim iyi forumlar.

temiz kurulumu daha çok tavsiye ediyorlar fakat ben çok konuya vakıf değilim bende o şekilde yapıyorum

Windows`un kendi fabrika ayarlara döndürme işlemi faso fiso.
Usb`den kurman lazım.

Sorum şu w10 kullanıyorum ayarlar kısmından format atmak mı daha mantıklı yoksa usb ile format atmak mı daha mantıklı.
Bir şey değişiyor mu?
Usb ile atmak en temizi Windows un ki ile format atmak neredeyse uygulamaları silmek dışında pek bir işe yaramıyor virüs falan varsa bir halta yaramaz Windows tan sıfırlamak ne olursa olsun en iyisi USB ye yazdırıp atmak

Bir şey değişiyor mu?
usb

Eğer disk 2`ye bölünmüşse ya D: diskin varsa uğraşmaya gerek yok sadece C:`yi silmen yeterli olur.
Ben d yi de sıfırlayacağım çünkü tam olarak her şeyin sıfırlanmasını istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama sadece gta5 silmeme gibi bir şey var mı :d

Ama sadece gta5 silmeme gibi bir şey var mı :d
Temiz kurulum yapmak istiyorsan format çekmeden önce bilgisayar içindeki her şeyi silmen gerekiyor Çünkü hali hazırda virüs varsa format usb'sine ulaşabilir . Eğer format usb'sine virüs bulaşırsa format sağlam olmayacaktır .bilgisayar içindeki her şey silindikten Sonra Bilgisayara virüs taraması yaparsın zaten hemen bitecektir. Ondan sonra internetten Windows 10'u USB'ye indirirsin. Her şey hazır olduktan sonra bir kez daha virüs taraması yaparsın. Zaten Bilgisayarım boş olduğu için tarama hemen biter ama virüs falan kalmaz.

Sadece gta 5 kalsın diyorsan. Bu oyun hariç herseyi sil.format dan önce.sonra tarama yap. Tarama yaptıktan sonra bu oyunu D sürücüsüne al. Format çekeceğin yeri format sırasında bicimlendirirsin.

Son düzenleme:
Temiz kurulum yapmak istiyorsan format çekmeden önce bilgisayar içindeki her şeyi silmen gerekiyor Çünkü hali hazırda virüs varsa format usb'sine ulaşabilir . Eğer format usb'sine virüs bulaşırsa format sağlam olmayacaktır .bilgisayar içindeki her şey silindikten Sonra Bilgisayara virüs taraması yaparsın zaten hemen bitecektir. Ondan sonra internetten Windows 10'u USB'ye indirirsin. Her şey hazır olduktan sonra bir kez daha virüs taraması yaparsın. Zaten Bilgisayarım boş olduğu için tarama hemen biter ama virüs falan kalmaz.

Sadece gta 5 kalsın diyorsan. Bu oyun hariç herseyi sil.format dan önce.sonra tarama yap. Tarama yaptıktan sonra bu oyunu D sürücüsüne al. Format çekeceğin yeri format sırasında bicimlendirirsin.
Teşekkür ederim yorumun için etkili oldu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,427
Üyeler
184,625
Son üye
asertyunun laneti
Geri